Utile vara: Lidl va vinde dispozitive care țin vietățile nedorite departe

16.06.2022
Utile vara: Lidl va vinde dispozitive care țin vietățile nedorite departe

Lidl va vinde, începând de luni (20 iunie), dispozitive care alungă animalele și insectele.

Produsul care atrage imediat atenția este un aparat solar pentru alungarea animalelor. Acesta va fi disponibil la prețul de 55 de lei. Dispozitivul, marca Parkside, include senzor de mișcare reglabil, cu rază de detecție de 8 metri. Unghiul pe care îl acoperă este de 100 grade.

Aparatul beneficiază de certificare IP44, ceea ce înseamnă că rezistă doar la stropi și ploi ușoare. De aceea, este recomandată montarea dispozitivului într-un loc acoperit. Modelul vândut de Lidl poate fi folosit pentru alungarea mai multor specii de animale: câini, pisici, păsări, rozătoare și chiar insecte.

Aparatul Parkside care alungă animale (Foto: Lidl.ro)

Lidl va vinde și două modele de dispozitive UV anti-insecte, sub marca proprie Livarno Home. Acestea au putere de 4,7 W și sunt prevăzute cu cabluri cu lungime de 1,5 metri. Aparatele vor costa 55 de lei fiecare.

O astfel de lampă emite o lumină UV-A, care atrage insecte zburătoare și apoi le elimină cu grila electrică din centru. Insectele cad în tava de la baza dispozitivului, care poate fi golită.

Compania oferă la toate cele trei produse garanție de 3 ani.

CITEȘTE ȘI:

Oferte Dedeman: 2 accesorii auto atractive, disponibile chiar acum cu reducere

3 accesorii auto ieftine, disponibile la Lidl în această săptămână

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult