Accesorii de camping utile, disponibile la Lidl pentru doar trei zile

23.06.2022
Accesorii de camping utile, disponibile la Lidl pentru doar trei zile

Pentru că suntem în perioada vacanțelor, Lidl a introdus în oferta de astăzi, 23 iunie, accesorii de camping. Iată care sunt cele mai interesante și utile accesorii pe care să le iei cu tine în drumeții.

Lidl are în ofertă o lanternă cu LED care are și funcție de powerbank. Aceasta este dezvoltată de brandul Rocktrail și include în pachet atât un cablu de alimentare pentru alte dispozitive, cât și un încărcător de 12V pentru priza de la mașină. Lanterna are trei funcții de iluminare, max, economic și cu semnale SOS pentru situații de urgență și are rezistență la apă la standardul IP44. Prețul este de doar 54,99 lei.

Citește și Oferta Dedeman: trei încărcătoare auto ieftine pentru smartphone și alte dispozitive, practice în orice situație

Un alt accesoriu util în drumeții, mai ales în zone de munte, unde poți admira peisaje frumoase este binoclul Auriol. Acesta vine cu o geantă de transport și capace pentru protejarea lentilelor și oferă o mărire de 10 ori. Poți focaliza începând de la 10 metri la 120 de metri, obiectivul fiind echivalent cu unul de 50 mm de pe un aparat foto. De asemenea, sticla este tratată antireflexie, pentru a nu prinde raze de soare care să strice experiența vizuală. Binoclul va fi în oferta Lidl doar câteva zile, între 23 și 26 iunie, la prețul de 89,99 lei.

În cele din urmă, un „gadget” foarte practic poate fi pachetul care include tot ceea ce ai nevoie pentru igienă în natură: o canistră de apă, un duș portabil, o chiuvetă de camping și sfoară pentru a le putea agăța. Canistra de apă poate ține 20 litri, dușul 25, iar chiuveta are capacitate de 10 litri. Toate acestea costă doar 24,99 lei și vor fi disponibile doar trei zile în oferta magazinului.

Pagina Lidl spune că ofertele sunt valabile doar până pe 26 iunie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult