Camere de supraveghere și alarmă wireless la reducere, în oferta Dedeman

24.08.2022
Camere de supraveghere și alarmă wireless la reducere, în oferta Dedeman

Cei care aveau în plan securizarea casei prin instalarea unor camere de supraveghere sau a unei alarme, au noroc, întrucât oferta Dedeman de luna aceasta include câteva accesorii special gândite pentru astfel de situații. Avem de a face cu un sistem de camere de supraveghere HD la reducere, un sistem de alarmă care poate fi instalat la toate punctele de intrare în casă, cât și o sonerie wireless, al cărui difuzor poate fi instalat în oricare dintre camere, pentru a fi mai ușor auzită.

Sistem de securitate cu patru camere

Cel mai interesant produs dintre acestea este Kitul de supraveghere PNI-IPMAX3. Acesta include un NVR (unitatea de înregistrare) și patru camere video rezistente la apă și praf cu rezoluție de 3 megapixeli (2304 x 1296). Astfel, rezoluția reală a imaginilor captate este chiar mai mare decât Full HD (1920 x 1080), pentru detalii ridicate. Fiecare cameră oferă 4 LED-uri IR pentru modul de filmare nocturn, cât și un LED alb puternic pentru iluminare pe o distanță de 15 metri.

Unitatea de înregistrare suportă compresie video H256 și pot fi instalate HDD-uri de până la 8 TB stocare la interior. Camerele se conectează la unitate prin cabluri de rețea și primesc alimentare prin POE (Power ofer Ethernet). În total, acest dispozitiv suportă până la 9 camere prin intermediul conectării unui switch cu POE.

Pentru monitorizare, poți folosi un monitor cu mufă VGA sau HDMI, iar sistemul poate fi controlat de la distanță prin smartphone cu ajutorul aplicației XMEye, disponibilă pe iOS și Android. Sistemul de supraveghere este la reducere la prețul de 1.099 lei.

Citește și Trei unelte electrice utile în casă, disponibile săptămâna aceasta la Lidl

Alarmă wireless cu mai mulți senzori

Tot PNI produce și sistemul de alarmă wireless. Sistemul suportă până la 24 de senzori și 8 telecomenzi diferite și integrează o sirenă încorporată. Alarma se conectează la sistemul Wi-Fi și trimite alterte prin aplicație de fiecare dată când detectează mișcare. Senzorii de mișcare au o rază de 80 de metri pentru conectare la unitatea centrală în spațiu deschis, și detectează mișcare de la 8 metri.

Software-ul permite și setarea de program pentru activarea alertelor, pentru a nu se activa în timpul zilei, de exemplu, cât ar putea fi mai multe persoane acasă. Acest sistem costă doar 199 lei și include toate accesoriile necesare pentru a pune baza unui sistem de securitate pentru acasă.

Citește și Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii

Sonerie wireless

În cele din urmă, avem de a face cu o sonerie wireless. Instalezi butonul la ușă și introduci soneria într-o priză într-una dintre camere. Soneria funcționează pe teren deschis la 200 metri și include 36 de melodii. Este o soluție bună atât pentru cei care locuiesc la casă și vor să instaleze o sonerie la poartă, fără să mai tragă fire cât și pentru cei care locuiesc în apartament și nu aud de obicei soneria de la ușă. Pentru 68 de lei, aceasta ar putea reprezenta un „upgrade” accesibil pentru casă.

sursa: oferta Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult