Trei unelte electrice utile în casă, disponibile săptămâna aceasta la Lidl

22.08.2022
Trei unelte electrice utile în casă, disponibile săptămâna aceasta la Lidl

Săptămâna aceasta la Lidl începe campania Back to School, în cadrul căreia, părinții vor avea la dispoziție o serie de rechizite la prețuri speciale, cât și câteva „gadget-uri” utile pentru copii. Astăzi, 22 august, intră în oferta Lidl produsele despre care vorbeam săptămâna trecută: o tabletă cu stylus și ecran LCD pentru notițe de 40 lei, o tabletă pentru scris cu marker și laminatorul de coli de hârtie (mai multe detalii în articolul dedicat). Tot săptămâna aceasta însă, Lidl va introduce o serie de scule electrice, utile în jurul casei.

Lidl introduce trei scule electrice de la Parkside, cu acumulator intern și încărcare USB-C

Joi, 25 august, Lidl introduce în ofertă noi unelte din gama Parkside. Acestea se remarcă întotdeauna prin faptul că sunt disponibile la prețuri imbatabile față de concurență, fără să facă obligatoriu rabat la calitatea construcției.

 

La 89,99 lei, Lidl va avea în ofertă șurubelnița cu acumulator Parkside. Aceasta vine la pachet cu un set de 26 de bit-uri de înșurubat și un suport magnetic pentru acestea, pentru a fi mai ușor de organizat. Șurubelnița are un cuplu maxim de 10 Nm și permite 200 rotații pe minut. Spre diferență de alte șurubelnițe, care folosesc acumulatori externi, aceasta are un acumulator intern, care se încarcă de la o mufă USB-C. Din păcate, la fel ca ultimele generații de iPhone, nici această șurubelniță nu vine cu un încărcător în pachet. Totuși, cablul din pachet poate fi conectat la oricare încărcător cu USB aveți prin casă deja.

Citește și Dedeman vinde 3 produse Akai utile cu reducere

Un alt „gadget” bun de avut în casă este un telemetru cu laser, cu tot cu ruletă inclusă. Acesta permite măsurarea cu un fascicul laser și afișează pe ecranul LCD distanța măsurată. Totuși, dacă sistemul electronic rămâne fără baterie, nu rămâi obligatoriu și fără unealtă de măsurat, întrucât acesta integrează și o ruletă fizică de 3m. Există chiar și două nivele cu bulă de aer. Precizia laserului ar trebui să fie în marjă de eroare de 2 milimetri. Și acest dispozitiv include un acumulator intern de 300 mAh și se încarcă de la USB-C, iar ecranul LCD permite chiar și înregistrarea ultimelor 100 de măsurători în memorie. Din păcate, nici acest model nu vine cu un încărcător de priză în pachet. Acest dispozitiv este ceva mai scump, la 149,99 lei, însă cu siguranță va fi foarte util multă vreme în casă.

În cele din Urmă, Lidl introduce în ofertă un kit format dintr-un tester pentru tensiune alternativă, pentru prize și pentru detecție semnal pentru televiziune prin satelit. La 29,99 lei, acesta ar putea scuti utilizatorii de câteva bătăi de cap atunci când au nevoie să instaleze o antenă sau să instaleze o priză.

sursa: oferte Lidl

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult