Trei produse „tech” la reduceri foarte bune în Auchan. iPhone la 1.000 lei!

08.03.2023
Trei produse

Hipermarketul Auchan se confruntă recent cu critici din partea clienților, după ce a anunțat că elimină complet casieriile „clasice”, oferind exclusiv posibilitatea de self-checkout, însă acest lucru nu înseamnă că ofertele sale din magazin se opresc. Am găsit în oferta magazinului de pe site câteva produse „tech” foarte atractive, de la un iPhone la un super preț, la mouse de gaming și un SSD extrem de accesibile și de la producători de top.

Auchan vinde modele iPhone 8 recondiționate, de la 1.000 lei

„Vedeta” acestei oferte este, desigur, telefonul, un iPhone 8 Plus, cu 64 GB stocare internă în culoarea Space Grey. Deși telefonul a fost lansat în urmă cu 5 ani, în toamna lui 2017, iPhone 8 Plus este în continuare un telefon care primește actualizări de software, fiind în prezent pe ultima versiune de iOS, 16.3.1. De asemenea, telefonul oferă în continuare performanță de ajuns pentru a permite rularea aplicațiilor moderne la standarde înalte.

iPhone-urile „îmbătrânesc” ceva mai lent decât alte telefoane din piață, așa că un model recondiționat, care poate fi cumpărat la doar 1.100 lei (redus de la 1.300 lei) ar trebui să mai ofere câțiva ani buni de utilizare, chiar și dacă Apple oprește actualizările de software. Mai mult, acesta este ultimul model din gama „Plus”, cu ecran LCD de 5,5” de la Apple. Următoarele modele cu buton Home și Touch ID au folosit design-ul mai compact al lui iPhone 8 „standard”, cu ecran de 4,7”. Cei care preferă un model mai mic pot alege și iPhone 8 recondiționat la 999 lei, tot din oferta Auchan.

Gamerii pot alege un mouse Logitech și un SSD la reducere

Pentru fanii gaming-ului pe PC, Auchan listează mouse-ul Logitech G102 la 50 lei, redus de la 70 de lei. Acesta este un model din seria Lightsync, deci include și LED-uri RGB. Deși nu este cel mai performant model de mouse din piață, la 50 de lei ar trebui să ofere o experiență mai bună de joc decât alte modele „no name” la un preț similar. Chiar și dacă nu îl folosiți pentru gaming, acest mouse ar trebui să își facă treaba foarte bine.

În cele din urmă, am găsit un SSD de 240 GB la 89 de lei de la EMTEC. În trecut, EMTEC era un producător cunoscut de soluții de stocare precum dischete Floppy și CD-uri, iar acum pare că s-a modernizat și a trecut la producția de soluții de stocare mai actuale. SSD-ul SATA de 240 GB poate fi folosit pentru a upgrada un PC mai vechi cu HDD, instalarea de Windows pe acesta asigurând performanță vizibil mai bună în utilizarea de zi cu zi. Există și o variantă de 960 GB la 270 lei. Recomandăm oricare variantă, la aceste prețuri, în funcție de cât spațiu de stocare aveți nevoie, sau buget. Ambele sunt o alegere bună.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult