Acer prezintă Revo Base Mini, cel mai mic PC modular

Acer prezintă Revo Base Mini, cel mai mic PC modular

Acer a lansat Revo Base, un nou PC compact şi puternic din seria Revo mini. Ocupând un volum de numai un litru, Revo Base Mini poate funcţiona ca şi hub multimedia pentru cei care doresc performanţă într-un dispozitiv compact. 

Revo Base Mini – principalele caracteristici:

  • Mini PC compact si economic, este perfect pentru divertisment acasă
  • Dispune de procesor Intel® Core i7 şi până la 8 GB de memorie DDR3L
  • Suportă până la două monitoare, are conectivitate Wi-Fi rapidă şi este un hub perfect pentru multimedia

Într-un corp de numai 5,3 cm înălţime şi cu o amprentă de 14×14 cm, Revo Base acomodează procesor Intel Core i7 şi până la 8 GB de memorie DDR3L, permiţând desfăşurarea fără probleme chiar şi a activităţilor mai solicitante, cum sunt decodarea de conţinut multimedia la rezoluţie înaltă.

Revo Base rulează Windows 10 şi vine cu grafică Intel®HD integrată şi sunet de înaltă calitate. Revo Base permite conectarea simultană a până la două ecrane prin HDMI şi DisplayPort, în timp ce alte periferice şi unităţi de stocare pot fi ataşate prin intermediul celor patru porturi USB 3.1 Gen. 1. Revo Base dispune, de asemenea, de tehnologie wireless 802.11ac, care oferă viteze de până la de 3 ori mai mari decât standardele anterioare. Sistemul de tip VESA permite montarea acestuia în spaţii chiar şi mai mici.

Dispune de un spaţiu de stocare pe HDD de până la 2TB sau opţional, pe SSD, de până la 256GB, în timp ce un slot pentru cardul SD permite utilizatorului să adauge până la 256GB de stocare externă. Structura modulară permite adăugarea unor module HDD mai mari, dar şi memorie RAM suplimentară.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult