Panourile TouchBar OLED de pe noile laptopuri MacBook Pro sunt furnizate de Samsung

03.11.2016
Panourile TouchBar OLED de pe noile laptopuri MacBook Pro sunt furnizate de Samsung

Apple şi Samsung sunt două mari rivale, însă compania americană foloseşte foarte multe componente furnizate de gigantul sud-coreean. Potrivit presei din statul asiatic, panourile TouchBar OLED de pe noile laptopuri MacBook Pro sunt fabricate de Samsung. Niciuna dintre cele două companii nu a confirmat informaţia, dar vom afla acest lucru după ce noile computere vor fi desfăcute în bucăţi şi analizate în detaliu.

Apple avea puţine opţiuni în ceea ce priveşte furnizorii de panouri OLED, deoarece piaţa este dominată autoritar de Samsung.

 

Este foarte probabil ca şi o mare parte din unităţile iPhone 8, care vor fi lansate anul viitor cu ecrane AMOLED, să primească aceste componente tot de la compania sud-coreeană.

 

 

Ecranul Touch Bar este prezent pe modelele mai scumpe MacBook Pro şi înlocuieşte butoanele F1-F12 şi ESC. Mai mult, tastele de pe acest ecran se pot adapta la aplicaţia folosită la un moment dat de utilizator. 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult