BenQ lansează i500, un proiector 3D cu Android

29.06.2016
BenQ lansează i500, un proiector 3D cu Android

BenQ lansează noul proiector i500, un nou model bazat pe tehnologie LED, cu capabilităţi 3D şi sistem de operare Android. Acest lucru înseamnă că nu este necesară conectarea sa la un alt dispozitiv pentru a oferi o experienţă de vizionare plăcută, fiind integrate în carcasa sa chiar şi difuzoare stereo.

i500 integrează toate tehnologiile necesare pentru a putea reda imagini şi sunet de pe orice dispozitiv şi chiar fără. Sistemul de operare Android 4.4 asigură compatibilitatea cu peste 300 de aplicaţii de streaming şi redare media precum Kodi, YouTube, Spotify, Vimeo, dailymotion şi chiar Netflix, cât şi posibilitatea de a rula jocuri video, controlate cu ajutorul gamepad-urilor wireless compatibile cu Android. Conexiunea la internet se poate face fie prin Wi-Fi 802.11n, fie printr-un cablu Ethernet.

Modelul i500 este unul dintre cele cu dimensiuni reduse şi cu greutate de medie, cântărind doar 1,3 kg. Acesta beneficiază de sistemul de proiecţie Short-Throw, oferind posibilitatea de a proiecta o imagine HD (rezoluţie 1280 x 800 pixeli) de 2 m pe perete de la o distanţă de doar un metru. Acesta este garantat pentru utilizare timp de 30.000 de ore şi integrează corecţie keystone automată pe verticală.

Având în vedere multitudinea de funcţii ale lui BenQ i500, acesta poate fi o soluţie ideală în mai multe situaţii. Poate fi folosit pentru săli de conferinţe, graţie sistemului de operare Android care poate afişa cu uşurinţă documente şi fişiere multimedia, dar şi într-o cameră de relaxare, unde poate oferi acces la jocurile de pe Google Play Store. Cu siguranţă însă, cei mai mulţi vor alege i500 pentru sufragerie, filmele fiind întotdeauna cele mai importante pentru cei care cumpără proiectoare pentru acasă.

Citeşte şi BenQ prezintă noile modele de proiectoare, dedicate competiţiei EURO 2016

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult