Un bărbat infidel a fost dat de gol de un bug vechi al imprimantelor

17.04.2020
Un bărbat infidel a fost dat de gol de un bug vechi al imprimantelor

O bonă de 26 de ani, care lucrează pentru un cuplu „puternic”, a descoperit că bărbatul de 48 de ani este infidel. Ea a povestit întâmplarea pe secțiunea r/relationship_advice de pe Reddit.

Tânăra, care este studentă, a mers la computerul comun al familiei pentru a verifica temele copiilor. După ce a pornit imprimanta, aceasta a început să scoată foi. Când le-a verificat, bona a văzut că sunt pagini de pe forumuri care sugerau cele mai bune locuri în care poți găsi prostituate pe o insulă pe care bărbatul urma să o viziteze.

„Vinovatul” a fost dat de gol de o problemă veche a imprimantelor: documente care rămân uneori în memorie chiar dacă au fost deja imprimate și sunt uneori scoase din nou imediat ce dispozitivul este pornit.

Citește și: Un bărbat s-a îmbogățit furând toner de imprimantă de la biblioteca la care lucra

Potrivit bonei, soția este foarte religioasă (fiica unor misionari) și ar fi șocată să afle că soțul ei o înșală, mai ales cu prostituate. Tânăra nu știe dacă ar trebui sau nu să îi spună femeii ce a descoperit în imprimantă.

Femeia de 48 de ani, care este „ absolut superbă” și „în formă”, potrivit bonei, „ar fi umilită să știe că el face asta”, mai ales că primul soț al femeii a înșelat-o, de asemenea.

Pe de altă parte, bărbatul infidel se poartă frumos cu bona, pe care o consideră un membru al familiei, iar tânăra nu vrea să îi facă rău. Mai mult, ambii soți sunt părinți excelenți, potrivit postării.

„Nu știu ce să fac”, a scris tânăra. Cel mai popular sfat l-a primit de la un utilizator a cărui mamă a fost și ea bonă. Acesta i-a sugerată să „o ajute” pe soție să afle ea singură de aventurile bărbatului, oferindu-i indicii fără ca ea să se incrimineze.

Foto: Pixabay