În teste – mausul care te muşcă de mână!

25.04.2012
În teste - mausul care te muşcă de mână!

Trebuie să recunosc că aşteptam de mult să testez un mouse Cyborg. Avem acum în redacţie noul model M.M.O. 7, o variaţie a lui R.A.T. 9 dedicată pasionaţilor de MMORPG-uri. Primele impresii? Vrei să pui mâna pe el şi să-l ajustezi, însă ţi-e teamă să nu te muşte! Când am spus că este de pe o altă planetă, l-am subestimat. Mai jos găsiţi câteva imagini şi o prezentare video a perifericului. Am scos în evidenţă accesoriile şi modul în care mausul Cyborg M.M.O. 7 poate fi personalizat.

Cyborg M.M.O. 7 - un mouse din altă galaxie

Acest mouse de gaming vine cu un senzor a cărui sensibilitate poate fi ajstată între 25 şi 6.400 DPI. Baza sa este metalică, însă elementele superioare sunt din plastic. Cheiţa cu care pot fi ajustată carcasa este înşurubată în maus, iar producătorul susţine că utilizatorii pot personaliza până la 76 de funcţii sau acţiuni pe butoanele sale. Nu lipsesc LED-urile colorate, ce pot fi la rândul lor personalizate în funcţie de gusturile estetice ale jucătorului. Cablul este foarte rezistent, iar conectorul USB este aurit.

Sperăm să vă putem prezenta cât mai repede impresiile noastre în legătură cu Cyborg M.M.O. 7. Dacă vă grăbiţi, el este disponibil în magazinul virtual PC-Coolers.ro.

Cyborg M.M.O. 7 - accesoriile pentru personalizare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News