Logitech a lansat BRIO 4K Pro, un webcam HDR compatibil cu Windows Hello

09.02.2017
Logitech a lansat BRIO 4K Pro, un webcam HDR compatibil cu Windows Hello

La capitolul webcam-uri, sunt puţine opţiuni de top, majoritatea dintre acestea fiind limitate la rezoluţia Full HD. Logitech propune însă o soluţie 4K de top cu modelul BRIO 4K Pro, capabil să filmeze în noul standard de rezoluţie înaltă, cât şi în rezoluţii mai mici cu frecvenţă a cadrelor ridicată. Nu în ultimul rând, camera este compatibilă cu Windows Hello pentru securizare folosind algoritmul de recunoaştere a feţei de la Microsoft.

BRIO 4K Pro vine echipat cu un senzor 4K care poate înregistra materiale video la 30 de cadre pe secundă chiar şi în format HDR. Filmarea poate fi realizată în Full HD la 60 de cadre pe secundă sau în rezoluţie HD la 90 de cadre pe secundă. În modul Full HD, camera poate oferi zoom de până la 5X fără pierderea calităţii, întrucât apropierea este realizată făcând crop pe senzor, nu prin mărirea pixelilor înregistraţi. Conectarea la PC se face printr-un cablu USB Type-C detaşabil, în cutie fiind inclus un adaptor Type-C-to-Type-A. Suportul camerei poate fi detaşat, în locul său putând fi ataşat orice trepied cu şurub standard.

Pentru compatibilitate cu Windows Hello, BRIO 4K Pro vine echipat şi cu un senzor infraroşu, iar pentru calitate ridicată a sunetului înregistrat, camera beneficiază de două microfoane omnidirecţionale. Software-ul camerei beneficiază de opţiuni de configurare a cadrului, de la unul restrâns la unul mai larg şi cu posibilitatea de a elimina fundalul din spatele utilizatorului.

Camera este listată pe site-ul Logitech la 199 euro şi poate fi comandată chiar acum. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult