Logitech All-in-One Keyboard TK820 – tastatură wireless cu touchpad integrat

13.08.2013
Logitech All-in-One Keyboard TK820 - tastatură wireless cu touchpad integrat

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 este cea mai nouă adiţie adusă gamei de accesorii compatibile Windows 8, o tastatură wireless prevăzută cu touchpad integrat ce îţi permite să tastezi şi să navighezi într-un mod confortabil interfaţa sistemului Windows 8.

Logitech All-in-One Keyboard TK820 - tastatură wireless cu touchpad integrat

Cu un design ultra-slim ce ocupă puţin spaţiu pe birou şi fără cabluri incomode, Logitech TK820 ne permite să scriem şi să interacţionăm cu interfaţa Windows 8, totul cu un singur dispozitiv. Zona tactilă este simţitor mai mare decât touchpad-ul unui laptop, oferind spaţiu suficient pentru aplicarea comenzilor cu mai multe degete simultan, spre exemplu zoom şi swipe. Touchpad-ul recunoaşte până la 8 gesturi multi-touch Windows cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint.

Logitech TK820

Sistemul de taste Logitech PerfectStroke distribuie presiunea de tastare în mod egal pe suprafaţa tastelor, aşa încât fiecare apăsare este silenţioasă şi plăcută la atingere, chiar şi atunci când apăsăm doar partea superioară a tastei. Tastele de tip incurve dispun de margini rotunjite pentru ca degetele să alunece pe tastatură, astfel încât tastarea să fie cât mai fluidă şi plăcută.

Logitech TK820 - tastatură wireless cu touchpad integrat

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 vine la pachet cu un adaptor Unifying de mici dimensiuni, ce foloseşte conexiune wireless în banda de 2.4 GHz. Noua tastatură va fi disponibilă în Europa începând cu luna septembrie, la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult