Logitech G900 Chaos Spectrum: mouse ambidextru pentru gamerii pasionaţi

Logitech G900 Chaos Spectrum: mouse ambidextru pentru gamerii pasionaţi

Logitech este o companie cu renume pe piaţa de mouse-uri de gaming, însă asemeni multor altora, majoritatea produselor sale sunt realizate cu formă adaptată pentru dreptaci. Există câteva modele cu variante pentru cei care folosesc mouse-ul în mâna stângă, însă acestea sunt rare şi în general stocul este limitat. Noul G900 Chaos Spectrum vrea însă să fie mouse-ul pentru toată lumea, cu o formă potrivită oricărei mâini, funcţii avansate şi multe opţiuni de personalizare.

Citeşte şi: G610 Orion Brown şi Red: tastaturi mecanice pentru gaming de la Logitech

G900 Chaos Spectrum de la Logitech vine echipat cu un senzor PMW3366, prezent deja în alte produse similare ale companiei, care oferă o rezoluţie dinamică între 200 şi 12.000 DPI. Acesta integrează mai multe butoane programabile, fiecare garantate să reziste la 20 de milioane de click-uri, iar scroll-ul funcţionează în două moduri: cu click-uri sau fără, rotiţa putând să se mişte până când este oprită manual. Pe lângă toate acestea, mouse-ul este echipat cu LED-uri RGB programabile, care pot oferi 16,8 milioane de nuanţe de culoare.

Deşi vestea că noul G900 este un mouse wireless i-ar putea dezamăgii pe unii, Logitech oferă opţiunea de a-l folosi şi conectat la un cablu USB. Mouse-ul integrează o baterie internă care oferă autonomie de 32 de ore fără lumini şi 24 de ore cu luminile activate. Atunci când mouse-ul este conectat la fir, modulul wireless este dezactivat, oferind timp de răspuns rapid.

La 107 grame şi dimensiuni de 130 mm x 67 mm x 40 mm, G900 Chaos Spectrum pare să fie un mouse bun la toate, potrivit pentru o plajă largă de utilizatori, indiferent de mâna preferată sau dimensiunile mâinilor. Preţul însă nu este accesibil chiar oricui, fiind stabilit la 149 de dolari pentru Statele Unite şi probabil că 149 euro atunci când va fi confirmat pentru Europa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult