Logitech M600 – mouse-ul care vrea să fie atins

08.02.2012
Logitech M600 - mouse-ul care vrea să fie atins

Perifericul de faţă se numeşte Logitech Touch Mouse M600 şi nu are butoane. În schimb, zona de sub degetele arătător şi mijlociu este sensibilă la atingere. Comparaţia cu Magic Mouse de la Apple este firească. Cele două seamănă destul de mult. Logitech M600 se conectează la calculator prin receiver-ul Unifying şi se alimentează cu două baterii AA. Dacă vă place mouse-ul mai uşor, puteţi să lasaţi şi una singură în el. Ea ar trebui să ofere o autonomie de şase luni.

Logitech Touch Mouse M600

Cei de la Logitech spun că M600 a fost creat pentru „generaţia smartphone”, pentru cei care s-au obişnuit să controleze totul cu vârful degetului. Eu nu sunt de acord cu asta şi tind să cred că ideea unui mouse sensibil la atingere nu este inspirată. Folosirea lui M600 este similară cu folosirea unei tastaturi virtuale pe o tableta. Poţi s-o faci, dar nu ai un feedback bun.

Logitech M600 recunoaşte gesturi

Cu ajutorul aplicaţiei oferite de Logitech, pot fi stabilite acţiunile specifice zonelor de pe Touch Mouse M600. Senzorul se pare că este optic, dar nu ne aşteptăm să avem probleme cu el. Logitech M600 va fi disponibil la mijlocul lunii februarie, la un preţ recomandat de 70 €.

Logitech M600 - un profil redus

Logitech M600 are senzor optic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News