Logitech Wireless Touchpad – un înlocuitor pentru mouse?

14.09.2011
Logitech Wireless Touchpad - un înlocuitor pentru mouse?

Se pare că unii utilizatori de PC-uri s-au plâns că nu au şi ei un echivalent pentru Magic Trackpad de la Apple. Compania Logitech a fost destul de drăguţă să le ofere celor interesaţi o alternativă, denumită foarte inspirat Wireless Touchpad. Carcasa metalică şi suprafaţa de sticlă au fost înlocuite de producătorul elveţian cu plastic de calitate şi forme rotunjite şi ergonomice. Preţul este şi el cu aproximativ 40% mai mic.

Logitech Wireless Touchpad

Suportul pentru gesturi realizate cu două sau trei degete este prezent la Wireless Touchpad. Conectarea la calculator se face prin intermediul receiver-ului Unifying. Poate că din imagini nu vă puteţi da seama, însă touchpad-ul semnat Logitech are latura de 12,7 cm, oferind o suprafaţă de lucru mai mult decât generoasă. Alimentarea se face cu ajutorul a două baterii AA, autonomia specificată de producător fiind de patru luni.

Logitech Wireless Touchpad cu suport multi-touch

După această scurtă prezentare, urmează întrebarea care poate v-a trecut şi vouă prin minte: care este utilitatea unui touchpad wireless? Nu este îndeajuns de mare cel de la laptop? Se adresează utilzatorilor care au renunţat la mouse? Poate înlocui cu brio în marea majoritate a aplicaţiilor un mouse? Există chiar atât de mulţi utilizatori care s-au obişnuit atât de mult cu un touchpad încât să dorească unul şi la desktop? Răspunsurile la aceste întrebări le puteţi da şi voi în căsuţa de comentarii de mai jos. Logitech Wireless Touchpad va fi disponibil în Europa începând din această lună la un preţ recomandat de 50 euro.

Wireless Touchpad nu concurează cu Magic Trackpad

Urmărește Go4IT.ro pe Google News