Logitech Z600 – două turnuri audio Bluetooth pentru gadgeturile tale

18.07.2013
Logitech Z600 - două turnuri audio Bluetooth pentru gadgeturile tale

Sistemul audio Logitech Z600 arată bine. Cele două boxe sub formă de turnuri se ridică până la înălţimea unui ecran de laptop de 13” şi se potrivesc pe biroul unei persoane ce apreciază designul aparte. Suntem în era în care majoritatea gadgeturilor dispun de un modul Bluetooth, aşa încât aceasta este principala modalitate prin care sistemul audio se poate conecta la un dispozitiv. Mai mult, sistemul suportă trei dispozitive conectate simultan. Vrei să treci de la muzica redată de smartphone la cel filmul de laptop? Pune pauză pe telefon şi porneşte sunetul pe laptop. Este atât de simplu.

Sistemul audio Logitech Z600

Logitech s-a gândit şi la cei ce nu dispun de un modul Bluetooth. În mod normal, soluţia folosită era cablul audio clasic. În cazul de faţă, în pachetul sistemului Logitech Z600 se găseşte un adaptor Bluetooth. Nu ştim însă dacă acesta are mufă USB şi se adresează PC-urilor sau vine cu jack de 3,5 mm pentru o ieşire audio. Fiecare boxă dispune de trei difuzoare. Producătorul nu specifică, însă ne aşteptăm să găsim un tweeter, un difuzor de medii şi un radiator pasiv pentru joase.

Controlul volumului

Controlul volumului nu se face oricum la sistemul Logitech Z600. Zona superioară a boxei principale este sensibilă la atingere. Dacă îţi plimbi degetul pe marginea ei, vei controla cât de tare se aud boxele. Alimentarea se face de la priză şi în ciuda imaginilor prezentate aici, boxele sunt unite cu un cablu. Atât cablul de alimentare, cât şi cel dintre boxe sunt de tip lay-flat. Sistemul audio Logitech Z600 va fi disponibil în Europa în luna august, la preţul de 150 €.

Logitech Z600 pe birou

Urmărește Go4IT.ro pe Google News