Prodigy: noua serie de periferice de gaming de buget de la Logitech

02.09.2016
Prodigy: noua serie de periferice de gaming de buget de la Logitech

Logitech G, divizia de gaming a celebrului producător de periferice, a lansat la IFA 2016 o nouă familie de produse, pentru utilizatorii cu buget limitat. Aceasta poartă numele de „Prodigy” şi vine cu o pereche de căşti, o tastatură şi doi mouşi, toate acestea păstrând designul consacrat al produselor de acest gen de la Logitech. Desigur, preţul este cel mai interesant aspect al acestei serii, compania sperând să atragă noi utilizatori către produsele sale de gaming.

Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse

Mouşii Logitech G403 şi G403 Wireless sunt în mare parte identici. Diferenţa vine în modul de conectare la PC, unul folosind un fir, pe când celălalt beneficiază de conectare printr-un adaptor wireless. Acestea sunt echipate cu o suprafaţă cauciucată pe laterale, o greutate de 10g care poate fi scoasă în cazul în care vă doriţi un mouse mai uşor (sau mai greu). Ambele modele folosesc senzorul optic PMW3366, folosit şi pe modele superioare, iar performanţa fără fir a modelului G403 Wireless este comparabilă cu cea a lui G900 Chaos Spectrum, modelul de top al companiei.

Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard

G213 Prodigy este soluţia de buget de la Logitech pentru cei care îşi doresc o tastatură retroiluminată cu LED-uri RGB. Fiind o tastatură ieftină, aceasta nu este bazată pe switch-uri mecanice, ca în cazul tastaturilor de gaming high-end ale companiei, însă beneficiază de aceleaşi îmbunătăţiri faţă de tastaturile obişnuite precum anti-ghosting şi construcţie din materiale de calitate. Tastatura este iluminată pe cinci zone în 16,8 milioane de culori, schimbările putând fi realizate folosind aplicaţia Logitech Gaming Software.

Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Nu în ultimul rând, seria Logitech G Prodigy beneficiază şi de o pereche de căşti, numită G231. Este vorba despre căşti de gaming stereo cu microfon unidirecţional, care ar trebui să ofere confort utilizatorilor în sesiunile mai lungi de joc. Cupele sunt acoperite cu pânză, care poate fi înlăturată şi spălată atunci când este nevoie. Cablul include control al volumului şi buton pentru oprirea microfonului.

Toate modelele Logitech G Prodigy vor ajunge în magazinele de specialitate foarte curând, iar preţurile sunt următoarele: 70 euro pentru G403 cu fir, 120 euro pentru G403 fără fir, 80 euro pentru tastatura G213 şi 60 de euro pentru căştile G403. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult