Sharkoon Fireglider – un mouse de gaming pentru orice buzunar

11.03.2009
Sharkoon Fireglider – un mouse de gaming pentru orice buzunar

Sharkoon Fireglider este un mouse “low budget” dedicat gamerilor. La doar 25 de Euro îţi oferă precisa tehnologie laser, şase butoane programabile şi slot pentru greutăţi – dotări întâlnite mai cu seamă la mouşii de top Logitech, Microsoft, Raizer sau Saitek.

Senzorul are o rezoluţie maximă de 3600 dpi, dar probabil că în majoritatea cazurilor nu vei avea nevoie de o asemenea sensibilitate. Poţi ajusta rezoluţia în timp real, pe o plajă de valori cuprinsă între 600 şi 3600 dpi. Butonul cu LED ce permite selectarea rezoluţiei are şi rol de indicator al acesteia. Magazia pentru greutăţi acomodează până la şapte piese metalice care oferă o variaţie a masei dispozitivului între 118 şi 135 de grame.

La capitolul design, producătorii germani s-au inspirat după mult mai cunoscutul A4Tech XL-750BF, model pe care l-am testat pentru go4it anul trecut. De asemenea, şi Fireglider dispune de un buton “3x Fire” (triplu click), amplasat imediat în stânga rotiţei de scroll. Mouse-ul Sharkoon se găseşte deja de vânzare în magazinele online din Europa.

Sharkoon Fireglider

Urmărește Go4IT.ro pe Google News