OnePlus lucrează la o tastatură mecanică pentru PC

09.12.2022
OnePlus lucrează la o tastatură mecanică pentru PC

Brandul OnePlus a debutat în piață și este în principal cunoscut pentru smartphone-uri. Au fost tentative de-a lungul timpului de a intra în alte zone, precum căști true wireless, sau chiar smartwatch-uri, dar acestea nu s-au dovedit a avea același succes precum telefoanele. Acum, compania anunță că va intra și pe o altă piață nouă, cea a perifericelor de PC. Aparent, o tastatură cu butoane mecanice este următorul produs care va intra în portofoliul OnePlus.

OnePlus va intra și pe piața de periferice de productivitate

Conform Percy T, Product Manager la OnePlus, Compania se pregătește să anunțe o tastatură personalizabilă, cu switch-uri mecanice. Acestea au devenit foarte populare în ultimii ani, în special în zona de periferice de gaming, însă modelul pe care îl va realiza OnePlus va fi cu siguranță mai degrabă concentrat pe zona de productivitate.

Anunțul a fost făcut pe forumul oficial OnePlus, în încercarea de a strânge feedback din partea comunității brand-ului. Alături de veștile despre o tastatură OnePlus, a fost atașată și o fotografie care arată o cutie cu switch-uri mecanice de probă, pe care echipa le folosește pentru a testa și pentru a alege modelul exact care va fi folosit în producția finală. De asemenea, pot fi observate și mostre pentru capacele tastelor.

oneplus caps

OnePlus a dezvăluit astfel și obiectivele sale în dezvoltarea unei tastaturi. Aceasta trebuie să se simtă moale la atingere, dar să ofere o durabilitate crescută în timp. De asemenea, trebuie să fie potrivită pentru majoritatea cazurilor de lucru la un computer. De asemenea, trebuie să reziste cu totul pe termen lung. Este menționat și gaming-ul, însă cu siguranță această tastatură va fi construită mai întâi pentru productivitate, însă ar trebui să ofere și o experiență bună de utilizare inclusiv în jocuri video.

Ce nu avem momentan este un termen pentru finalizarea acestui proiect.

sursa: OnePlus Community

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult