Tt eSports a lansat mouse-ul Black FP Security cu senzor de amprentă integrat

14.10.2016
Tt eSports a lansat mouse-ul Black FP Security cu senzor de amprentă integrat

Divizia Thermaltake „Tt eSports” a anunţat lansarea noului mouse Black FP Security care vine cu o funcţie inedită pentru cei preocupaţi cu securitatea şi intimitatea în mediul digital. Este vorba despre integrarea unui senzor de amprentă pe carcasa mouse-ului, care va ajuta utilizatorii să se autentifice în Windows, pe site-uri şi în diverse aplicaţi cu suport pentru senzori biometrici.

Noul model de mouse vine cu un design destul de obişnuit pentru fanii dispozitivelor dedicate pentru gaming, fiind realizat dintr-un plastic rezistent de culoare neagră. Black FP este decorat cu butoane şi LED-uri de culoare roşie, însă poate fi folosit confortabil doar cu mâna dreaptă. Senzorul de amprentă este poziţionat pe laterala din stânga, putând fi acţionat cu degetul mare printr-o mişcare naturală şi confortabilă.

Senzorul de amprentă este realizat de Synaptics şi este compatibil cu standardul FIDO. Amprentele sunt criptate în format AES pe 256 de biţi, fiind teoretic imposibil de interceptat. La capitolul performanţă în jocuri, mouse-ul Black FP beneficiază de un senzor Avago 9500 cu rezoluţie de 5.700 dpi, care poate fi configurat după bunul plac cu patru profile personale care pot fi salvate. De asemenea, butoanele folosesc switch-uri Omron, garantate pentru cinci milioane de click-uri.

Preţul modelului Tt eSports Black FP este de 60 de euro. Funcţiile de securitate sunt însă compatibile doar cu Windows 10, în timp ce restul funcţiilor avansate pot fi folosite şi pe Windows 7 şi Windows 8.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult