Entertainment line-up pentru 2008 de la Genius

14.12.2007
Entertainment line-up pentru 2008 de la Genius

Un microsistem audio cu carduri de memorie şi dock pentru iPod, o pereche de căşti Hi-Fi şi o cameră foto elegantă. Toate aceste instrumente de entertainment au fost recent lansate în lume de către Genius, dar vor ajunge în România pe parcursul lui 2008. Nu le cunoaştem încă preţurile, dar ne putem aştepta ca acestea să fie vizibile sub lupă, aşa cum ne-au obişnuit şi până acum taiwanezii.

Microsistem audio 2.1 iTempo 800CD

Mic şi complex, sistemul stereo cu subwoofer de 20W Genius iTempo 800 CD funcţionează ca CD player obişnuit şi radio FM/AM, dar s-a adaptat şi la vremurile acestea digitalizate rău prin faptul că redă melodii MP3 de pe carduri şi stick-uri de memorie USB. Mai mult, dispune de un conector dock în care îţi înfigi playerul iPod ca să-ţi auzi muzica loud&clear în absenţa căştilor. iTempo 800 CD te trezeşte dimineaţă graţie funcţiei de ceas cu alarmă, iar ecranul LCD îţi afişează ora, numele melodiilor şi al artistului plus alte informaţii. Are o intrare suplimentară (Line-in), la care poţi cupla şi laptop-ul sau PC-ul desktop. În pachet este inclusă o telecomandă.

Dock Genius

Aparat foto Genius G-Shot D5175

Cinci megapixeli şi senzor de imagine CMOS, un ecran mare de 3 inci şi 230 de mii de pixeli, înregistrare video în format compatibil cu cele mai multe site-uri de videosharing gen YouTube. Design-ul pare furat de la fotocamerele fashion Sony Cyber-shot (sau nu”471″ align=”middle” src=”http://storage0.dms.go4it.ro/media/2/84/2022/2306142/4/ghp-05-live-5.jpg” alt=”Casti Genius”>

Urmărește Go4IT.ro pe Google News