JBL On Stage 3, încă un docking station pentru iPod

05.09.2007
JBL On Stage 3, încă un docking station pentru iPod

Totuşi, este unul mult mai arătos decât celelalte modele întâlnite până acum; unde mai pui că are şi telecomandă. On Stage 3 este adresat player-elor iPod însă nu doar lor. Prin intermediul unui jack stereo, docking-ul JBL poate fi conectat la orice altă sursă de sunet: player MP3, CD player etc.

La un astfel de echipament eu i-aş fi montat şi o ieşire audio, nu doar o intrare, pentru a putea trimite semnalul către un sistem de sunet mai performant. Nu sunt suficienţi întotdeauna cei 6W ai celor 4 difuzoare de câte dispune On Stage 3. Producătorul se laudă cu acoperirea frecvenţelor 80 Hz – 20 KHz. Limita superioară nu este o problemă, se atinge uşor cu un tweeter, însă cei 80 Hz îmi ridică puţin sprânceana.

Alimentarea se face fie de la priză, prin intermediul unui transformator extern, fie de la 6 baterii AA, asta în cazul în care te duci pe malul Argesului să faci mici. Prea greu nu este, aproape 1 kg, însă nu văd pe cineva purtând-ul pe umăr cum se întâmplă cu echipamentele de tip boombox.

JBL On Stage 3

Urmărește Go4IT.ro pe Google News