Onda VX767, un PMP adevărat

Onda VX767, un PMP adevărat

Cei care vor cataloga Onda VX767 drept o clonă de iPod Touch vor face o mare nedreptate. Acest media player portabil are toate atuurile de partea sa şi chiar depăşeşte produsul celor de la Apple la capitolul facilităţi. Iar designul, deşi se aseamănă, nu se poate spune că este vorba de o clonă, acesta este deja designul standard pentru PMP-uri, nu l-a inventat Apple.

Onda VX767

Onda VX767 are 4.3 inch şi un ecran în format 16:9 cu rezoluţia 480 x 272 pixeli. Iar vizionarea filmelor nu va fi o problemă cu un procesor la 400 MHz. Poate rula o mulţime de formate video şi audio (RM, RVB, FLV, AVI, MOV, ASF, MP4, WMV, 3GP, MPG, MP3, WMA, APE, FLAC) şi este dotat cu ieşire TV. Este posibilă şi afişarea versurilor, iar în afară de muzică PMP-ul mai este capabil să citească fişiere text, imagini, poate juca şi rol de reportofon şi are tuner FM.

Onda VX767

Nu este de neglijat nici portul microSD care suportă carduri de până la 32 GB, mai ales că deocamdată nu ştim ce capacităţi de stocare oferă Onda VX767. Ştim în schimb că producătorul se laudă cu o viaţă a bateriei de 40 de ore pentru muzică respectiv 10 ore pentru video.

Onda VX767

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News