Coșul de fum ceramic Hoch – revoluția sistemelor profesionale de evacuare este aici! (P)

30.11.2021
Coșul de fum ceramic Hoch - revoluția sistemelor profesionale de evacuare este aici! (P)

Un sistem profesional de evacuare a fumului și gazelor arse din orice tip de dispozitiv termic, va oferi siguranță și performanțe nemaiîntâlnite la soluțiile clasice, lăsându-te pe tine să te bucuri cu adevărat de avantajele și siguranța utilizării sursei de încălzire din casa ta! Pe lângă designul specializat și materialele de calitate premium, un sistem complet de evacuare al fumului te va ține pe tine, familia ta sau persoana iubită, departe de orice fel de riscuri precum: incendiile sau intoxicațiile provocate de gazele arse.

Este de prisos să-ți mai spunem că, pe lângă investiția într-un șemineu de calitate premium, ar trebui să te asiguri că și sistemul de evacuare ales se va ridica la înălțimea așteptărilor tale. De aceea, profesioniștii de la PEFOC – firmă sibiană cu tradiție de peste 20 de ani în soluții alternative de încălzire – recomandă tuturor utilizarea unui sistem complet de cos fum ceramic Hoch!

Un coș de fum profesional este elementul cel mai important din cadrul unei construcții termice. De-a lungul anilor, tehnologia de fabricare a evoluat, iar coșurile de fum ceramice din beton au devenit cele mai sigure sisteme de evacuare ale gazelor arse și fumului din șeminee, centrale cu sau fără gazeificare, termoșeminee, sobe sau centrale, indiferent de combustibilul folosit: lemne, peleți, cărbuni sau gaz. Înlocuind cu succes, tradiționalul coș din cărămidă, șamota de calitate din care este fabricat canalul interior al hornului, precum și construcția facilă a kitului sunt avantajele esențiale ale acestui coș de fum proiectat și testat de sute de ani în Germania!

Sistemele din material ceramic sunt printre cele mai rezistente și performante soluții de evacuare a gazelor arse, ferindu-ne de riscurile la care ne expunem atunci când folosim coșuri sau burlane improvizate sau de calitate precară. Coșurile ceramice Hoch devin astfel, o alternativă mult mai sigură la coșurile tradiționale zidite din cărămidă. Acestea sunt compatibile cu diferite tipuri de surse de încălzire (sobă, șemineu sau centrală), putând fi folosite indiferent de tipul de combustibil al sursei principale: lemne, gaz, peleți sau biomasă.

Așa cum era de așteptat, durabilitatea este o altă caracteristică de top al acestor sisteme nemțești! Coșurile de fum ceramice produse cu tehnologie brevetată Hart Keramic, vă vor asigura un tiraj optim pentru un randament maxim al sursei de încălzire din casă, combinând calitatea materialelor cu ușurința instalării modulare. Coșurile de fum ceramice sunt disponibile într-o gamă variată de forme (coșuri simple sau duble) și diametre (între FI 160 și FI 400). Izolația termică a coșurilor de fum ajută la prevenirea condensării vaporilor de apă în interiorul tubului de fum și asigură un tiraj optim, fapt pentru care, acest produs distribuit oficial în România de către meșterii sibieni de la  PEFOC, beneficiază de o garanție extinsă de până la 30 de ani!

Dacă vă gândiți și la aspectul financiar, într-adevăr, prețul unui coș de fum ceramic poate fi mai ridicat, însă nu trebuie să uităm că vorbim despre un produs pe care nu va trebui să îl schimbați prea curând.

Indiferent de orașul în care vă aflați, PEFOC devine soluția ideală dacă sunteți în căutarea coșului de fum potrivit. Alegeți dintr-o gamă variată de accesorii dedicate (tubulaturi, burlane sobe, reducții, pălării anti vânt, etc) și servicii de întreținere și curățare premium. Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” specialiștii din Sibiu vă pun la dispoziție din stocul propriu, direct din magazinul on-line www.pefoc.ro sau al partenerilor din întreaga țară, un univers complet de focare, șeminee pe lemne sau gaz, modele ieftine de semineu electric, sobe rustice sau pe peleți și servicii de consiliere și montaj profesional de cea mai bună calitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult