Huawei lansează periuța de dinți electrică Leboo Smart Sonic, cu autonomie de trei luni

29.03.2021
Huawei lansează periuța de dinți electrică Leboo Smart Sonic, cu autonomie de trei luni

Huawei lansează în România prima sa periuță de dinți electrică: Leboo Smart Sonic. Aceasta se diferențiază de alte modele de pe piață cu capabilități IoT (Internet of Things), putând fi conectată la un smartphone sau tabletă, pentru o curățare eficientă a danturii. De asemenea, o altă caracteristică importantă a acestei periuțe este autonomia, compania chineză promițând până la trei luni de utilizare la o singură încărcare.

Periuța Leboo Smart Sonic folosește aplicația AI Life de la Huawei

Leboo Smart Sonic este o periuță dezvoltată de divizia Huawei HiLink în parteneriat cu Leboo Electronic Technology. Aceasta este echipată cu un acumulator de 2.500 mAh, care poate să ofere trei luni de autonomie, deci necesită doar patru încărcări pe an. Aceasta se conectează la aplicația Huawei AI Life, oferind în timp real informații și te poate ghida pentru a acoperi întreaga suprafață a dinților. Periuța integrează 36 de moduri de curățare.

Modurile de curățare se încadrează în diverse programe: pentru albire, pentru dinți sensibili, pentru îngrijire sau pot fi chiar și moduri personalizate, cu diverse niveluri de intensitate al periatului. Motorul magnetic al periuței poate vibra la o frecvență de 38.000 de mișcări pe minut.

Senzorii periuței pot identifica șase zone ale cavității bucale și 16 suprafețe diferite. În timpul utilizării, aplicația de pe mobil poate identifica periatul ineficient și te poate ajuta să îl corectezi, poate monitoriza starea dinților și poate identifica orice duritate neobișnuită pentru a evita deteriorarea smalțului în timpul utilizării.

Leboo Smart Sonic de la Huawei este livrată cu trei capete în cutie, are rezistență la apă IPX7 pentru a putea rezista la jet și picături de apă, în timp ce încărcarea acesteia se realizează în mod wireless. Periuța este disponibilă în România la prețul de 399 lei, în magazinele Huawei și ale partenerilor companiei de pe plan local.

„Prin lansarea periuței de dinți electrice Leboo Smart Sonic în România, adăugăm o nouă piesă în ecosistemul Huawei. Prin intermediul interfeței HiLink, care a stat și la baza dezvoltării acestei periuțe, ne dorim să conectăm cât mai multe produse pentru o gestionare personalizată, dar și eficientă a stilului de viață propriu fiecăruia.”, declară Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România. „Ne bucurăm să venim cu un nou produs pe piața din România, care va ajuta consumatorii să aibă parte de o curățare inteligentă pentru dinți albi și strălucitori.”, continuă acesta.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult