LG lansează vitrine inteligente de pantofi sport pentru „sneakerheads”: Styler ShoeCase și ShoeCare

01.09.2022
LG lansează vitrine inteligente de pantofi sport pentru „sneakerheads”: Styler ShoeCase și ShoeCare

LG a anunțat la IFA dulapuri inteligente dedicate pantofilor sport. Acestea sunt realizate special pentru pasionații de pantofi sport de colecție, care își doresc un loc de depozitare sigur, care să păstreze pantofii în condiții optime. Compania a realizat atât un dulap cu pereți transparenți, care permite admirarea pantofilor în ediție limitată, cât și unul care găzduiește mai multe perechi simultan. Ambele modele, LG Styler ShoeCase și ShoeCare, vin cu funcții smart care ajută la întreținerea pantofilor.

Poți să îți afișezi pantofii sport de colecție în siguranță cu LG Styler ShoeCase și ShoeCare

Styler ShoeCase de la LG este un soi de raft inteligent, cu pereți transparenți, care include și o suprafață rotativă, pentru a putea mișca pantofii în poziția ideală pentru a fi expuși. Geamul este tratat pentru a nu lăsa lumina UV să pătrundă în interior, protejând astfel materialele exterioare ale pantofilor. De asemenea, cutia pentru pantofi poate să curețe pantofii pentru a elimina mirosurile prin tehnologia TrueSteam, în timp ce filtrele Zeo-Dry fac pantofii mai plăcuți de purtat.

LG_Styler_ShoeCare_ShoeCase_01

Aceste tehnologii erau deja disponibile și pe dulapurile inteligente de la LG, dedicate hainelor, dar acum au fost miniaturizate pentru a se adresa pasionaților de pantofi sport. LG spune că poți suprapune până la patru astfel de „rafturi” inteligente, iar cei care nu țin neapărat să expună pantofii, dar vor totuși să îi păstreze curați și feriți de elementele din jur, au la dispoziție LG ShoeCare.

Acesta este un soi de dulap cu patru rafturi, care usucă pantofii și îi păstrează curați în interior. O curățare durează 37 de minute, iar compania spune că procesul nu este foarte zgomotos, la 35 de decibeli. Totul poate fi controlat din aplicația LG ThinQ.

LG nu a pus încă un preț pe aceste dispozitive smart home, însă sunt pregătite parteneriate cu diverse brand-uri de pantofi, pentru adăugarea de programe de curățare specifice fiecărei perechi în parte.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult