Tech Trends: Aer condiționat mobil pentru un smart home eficient (P)

14.08.2020
Tech Trends: Aer condiționat mobil pentru un smart home eficient (P)

Conceptul de Smart Home a câștigat tot mai mult teren, în ultimii ani, în România, aducând în prim plan eficientizarea costurilor dar, poate chiar mai important, managementul și economisirea timpului. Casele inteligente folosesc sisteme conectate la internet pe care proprietarul le poate controla și de la distanță prin aplicațiile instalate pe smart phone.

Compania românească Soldec vine în completarea gamei de sisteme smart pentru casele inteligente, aducând pe piața internă aparatele de aer condiționat mobil Smart.

Aparatele de aer condiționat portabile sunt deosebit de utile pentru că pot fi mutate ușor fie dintr-o încăpere în alta, fie  în interiorul aceleiași încăperi.  În felul acesta, direcționarea fluxului de aer rece este controlată și eficientă. Mai mult, aparatele mobile de aer condiționat oferite de Soldec  nu necesită spargerea pereților. Pachetul de instalare conține kitul special pentru montarea furtunului de evacuare a aerului cald.

În ceea ce privește integrarea conceptului Smart, Soldec propune pieței românești aparatele de aer condiționat portabile Woods Smart Home. Aceste aparate de aer condiționat beneficiază de cele mai noi funcții inteligente care pot fi programate și urmărite de la distanță.

Aparatele Woods Smart Home dispun de 4 funcții de bază: răcirea aerului, dezumidificarea aerului, ventilarea aerului și modul economic.

Cu ajutorul tehnologiei Smart, proprietarul poate verifica de la distanță și în timp real, de exemplu temperatura sau umiditatea înregistrate în cameră.  Aparatele de aer condiționat Woods Smart Home pot fi conectate atât la sistemul iOS, cât și Android.

Mulțumită acestor funcții Smart, beneficiarul se bucură de cel puțin două avantaje: eficientizează costurile și setează mediul ambiental pe care să îl găsească atunci când ajunge acasă. În plus, Woods Smart Home este prevăzut și  funcția Sleep care îl transformă într-un aparat de aer condiționat super silențios care nu îl va deranja în timpul somnului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult