Viitorul este aici – grătarul care te anunță direct pe smartphone când e gata friptura (P)

28.04.2022
Viitorul este aici - grătarul care te anunță direct pe smartphone când e gata friptura (P)

Uită de tot ceea ce știai în materie de grătare pentru interior și pregătește-te de revoluția preparatelor gătite perfect, rapid și modern direct în bucătărie sau chiar și pe balconul apartamentului tău. Cu noile modele de grill-uri electrice inteligente, te vei bucura de un gătit fără fum sau alte complicații întâlnite la tradiționalul grătar cu cărbuni.

Așadar, în rândurile de mai jos, îți vom prezenta pe scurt, un concept inedit de a prepara la bloc, în bucătărie, pe balconul unui apartament, ori în curtea sau terasa din spatele casei tale, cele mai rapide și aromate porții de carne,  legume, fructe de mare sau orice alte mâncăruri, preferate de tine și membri familiei tale.

Dacă locuiește într-un oraș în care grătarul tradițional cu cărbuni nu este o opțiune, atunci, o abordare mai modernă ar putea fi soluția perfectă! Weber Pulse 1000 este un grătar complet electric de calitate premium, care te va ajuta să gătești rapid, diverse tipuri de carne, legume sau alte preparate pretabile gătitului pe grill, într-un mod delicios și mai ales, sănătos, prin evitarea excesului de fum sau a utilizării combustibililor fosili grație unui stil modern și mult mai eco-friendly de a găti mâncarea.

Mulțumită dimensiunilor compacte precum și conceptului de funcționare pe baza curentului electric, modelul Weber Pulse 1000 devine produsul ideal pentru clienții care își doresc să se bucure de un grătar delicios, dar care nu beneficiază de un spațiu extins. Datorită puterii mari de 1,8 kW, precum și eficienței ridicate, acesta permite o gătire uniformă a alimentelor, păstrând gustul inconfundabil de grătar.

Modelul este prevăzut inclusiv cu un termometru cu care puteți monitoriza în permanență temperatura optimă de gătire a alimentelor din interior. În plus, prin intermediul aplicației inteligente pentru smartphone Weber, vei putea urmări stadiul preparatelor din interiorul grătarului, direct din confortul canapelei, așteptând ca acesta să-și finalizeze ciclul de gătit în funcție de preferințele tale. Alături de modelele de grătar pe gaz, grătarul electric este alternativa perfectă pentru clienții care locuiesc la bloc și vor să prăjească diferite preparate, dar fără să-și deranjeze vecinii cu mirosul de fum.

În plus, acest model de grătar electric folosește în construcția lui, plăci din fontă emailate cu porțelan ce reușesc să ofere alimentelor preparate, acel gust suculent și arome tipice unui grătar clasic. În acest fel, o friptură va avea un gust mai bogat și o textură mult mai complexă poate chiar și peste cea pe care o serviți într-un restaurant cu pretenții și cu siguranță, mai bun decât carnea gătită pe o tigaie în bucătărie.

Iar dacă aveți dubii cu privire la tehnologia relativ nouă cu care sunt dotate aceste dispozitive de gătit unice pe piața din România, grătarul electric Weber vine și cu o garanție extinsă de cinci ani, suficientă pentru a vă risipi orice fel de temeri legate de calitatea produsului.

Descriere și avantaje Weber Pulse 1000:

  • Tipul grătarului: Electric
  • Spațiu util de gătit: 31cm x 41cm (1271 cm2)
  • Masa totală: 33 de kg

Avantaje:

  • grill-ul electric propune o abordare modernă la grătarul clasic;
  • este atent cu mediul înconjurător datorită gătitului ecologic fără fum;
  • design modern și materiale de calitate superioară cu garanție de 5 ani;
  • tehnologii de ultima generație și aplicație smart pentru controlul temperaturii.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult