Smart TV cu Android disponibil la super preț în oferta Auchan

12.01.2024
Smart TV cu Android disponibil la super preț în oferta Auchan

Televizorul LED Smart Android TCL 32S5400A, cu o diagonala de 80 cm (32 inch), oferă un echilibru între eleganță și funcționalitate și se remarcă prin rezoluția HD (1366 x 768 pixeli) care asigură imagini clare și detaliate.

Tot pe partea de imagine, dispozitivul este echipat cu tehnologia HDR, care îmbunătățește contrastul și culorile, oferind o experiență vizuală îmbogățită. În plus, funcția de Micro Dimming optimizează contrastul, fiind ideală pentru vizionare în condiții de luminozitate redusă.

Partea de sunet este un alt punct forte. Televizorul TCL vine cu tehnologie audio Dolby Digital Plus și Dolby Audio. Astfel, fie că vizionezi un film, asculți muzică sau joci un joc, calitatea sunetului va fi pe măsură.

Sistemul de operare Android TV aduce o mare varietate de aplicații și servicii de streaming la îndemâna utilizatorilor. În plus, datorită integrării Asistentului Google, poți controla televizorul prin comenzi vocale, ceea ce oferă un plus de confort.

Conectivitate, design & preț

Designul său este simplu și elegant, ușor de integrat în orice tip de decor. În plus, clasificarea energetică F indică un consum redus de energie, ceea ce este benefic pentru facturile lunare.

Din punct de vedere al conectivității, televizorul TCL 32S5400A este bine echipat, cu Wi-Fi, Bluetooth și multiple porturi, inclusiv HDMI și USB, ceea ce îl face ușor de conectat la diverse dispozitive externe, cum ar fi console de jocuri, sisteme de sunet sau hard disk-uri externe.

Per-total, televizorul TCL 32S5400A este o opțiune accesibilă pentru cei care caută un televizor inteligent cu funcții moderne, calitate bună a imaginii și sunetului, precum și o interfață ușor de utilizat, toate la un preț accesibil. De asemenea, garanția de 24 de luni oferă siguranța unui produs de calitate și durabil.

Produsul este oferit de cei de la Auchan la prețul de 699 RON. Mai mult, televizorul poate fi achiziționat atât din magazinele fizice (în limita disponibilității) cât și direct de pe site-ul hipermarket-ului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult