3 funcții la care excelează un smartwatch Huawei

05.08.2021
3 funcții la care excelează un smartwatch Huawei

Un smartwatch a devenit mai mult decât o simplă achiziţie la modă, este un obiect foarte util cu ajutorul căruia pot fi evaluate, monitorizate şi chiar încurajate anumite activităţi din viaţa de zi cu zi a fiecărui om. Atât femeile şi bărbaţii, cât şi copiii sunt interesaţi de aceste accesorii de ultima generaţie care le fac viaţa mai uşoară şi mai confortabilă.

Concurenta este acerba pe piaţă, în materie de ceasuri inteligente, fiind mai multe branduri ce oferă astfel de accesorii. Unul dintre acestea este un smartwatch Huawei. Brandul chinez a început producţia lor în 2015 şi de atunci a propus mai multe modele, fiecare cu caracteristicile sale.

Oamenii investesc în aceste produse având certitudinea că sunt folositoare nu numai în prezent, ci şi pe termen lung. O astfel de achiziţie îşi merită banii, mai ales pentru că, potrivit celor de la www.Xband.ro, sunt anumite funcţii la care un smartwatch Huawei excelează:

Monitorizarea sănătății inimii

Tehnologia Huawei TruSeen™ 4.0+ cu care este echipat Huawei Watch GT 2 îi ajută pe utilizatori să-şi gestioneze rapid şi uşor starea de sănătate. Beneficiind de o gamă de funcţii inovatoare, cu ajutorul cărora utilizatorii sunt alertaţi atunci când sunt înregistrate activităţi anormale, smartwatch-urile Huawei ajuta la monitorizarea şi chiar îmbunătăţirea sănătăţii.

Tehnologia amintită este ideală în special pentru monitorizarea ritmului cardiac pe parcursul a 24 de ore şi oferă informaţii legate de funcţionarea inimii în activităţile de repaus (somn, citit, privit la televizor) sau în cele care necesită activitate fizică mai intensă (muncă, sport, mers pe jos).

Frecvenţa ritmului cardiac înregistrată de un smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro poate fi verificată cu ajutorul aplicaţiei Huawei Health. În acest fel, utilizatorul poate verifica dacă sănătatea inimii se afla în parametri sau dacă este cazul să contacteze un medic cardiolog pentru un consult. Frecvenţa cardiacă scăzută poate indica o disfuncţie de nod sinusal sau a căii de conducere cardiace, dar şi a unor boli metabolice sau cardiace.

Încurajarea activității fizice

Când modul de antrenament este activat la un ceas inteligent Huawei, anumite funcţii monitorizează mai multe date de sănătate în timp real, pentru a-i încuraja pe sportivi să-şi îmbunătăţească performanţă. Principalii indicatori analizaţi sunt: ritmul cardiac în timpul antrenamentului, momentele când acesta este prea ridicat, absorbţia cea mai mare de oxigen,
Timpul de recuperare.

În plus, în momentul în care detectează ca utilizatorul nu doarme, dar nu a mai făcut mişcare într-un anumit interval, emite o alertă prin care este avertizat că a trecut mai mult timp de când nu a înregistrat activitate fizică şi este momentul să se mobilizeze în acest sens.

Evaluarea calităţii somnului

Ceasul inteligent Huawei oferă informaţii importante şi cu privire la somnul posesorului sau, analizând momentul adormirii şi pe cel al trezirii, calitatea respiraţiei, nivelul de oxigen din sânge. Corelând toţi aceşti parametri, smartwatch-ul afişează un scor în privinţa calităţii somnului, iar un scor redus timp de mai multe nopţi la rând poate fi semnul unei afecţiuni.

Pentru a face un astfel de ceas şi mai versatil, este indicată o curea ceas Huawei. Curelele originale se pot deteriora, din cauza purtării permanente şi în diverse condiţii, iar un accesoriu de rezervă este salvarea de care utilizatorul are nevoie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult