Apple Watch Series 7 a fost deja clonat în China înainte de lansare. FOTO

29.08.2021
Apple Watch Series 7 a fost deja clonat în China înainte de lansare. FOTO

Companiile chineze au început în ultimii ani să devină adevărați lideri ai inovației în zona de tehnologie mobilă, însă există în continuare destule companii originare din China care preferă să „cloneze” ce fac alți producători mai mari. Nu de puține ori se întâmplă ca dispozitivele clonate să fie lansate înainte de original, iar acest lucru pare să se întâmple și cu Apple Watch Series 7, ceas al cărui imitator va fi lansatîn curând în China.

Clonele de Apple Watch Series 7 dezvăluie detalii despre produsul original

Majin Bu, leaker care activează pe Twitter, a publicat câteva fotografii cu smartwatch-uri care seamănă foarte mult cu ceea ce am văzut anterior în leak-urile cu următorul Apple Watch. Acestea au margini drepte și ecrane puțin mai mari, alături de brățări și butoane în aceleași locuri ca pe modelele Apple Watch originale.

Clonarea de dispozitive este o practică veche pentru diverse companii mici din China, care pun mâna pe planurile originale ale companiilor precum Apple și reușesc de obicei să lanseze produsele contrafăcute la scurt timp după lansarea oficială, sau chiar înainte, cum este cazul de față.

Cu această ocazie putem avea și o idee mai clară asupra design-ului noilor modele Apple Watch, care se aliniază la noul design al produselor din familiile iPhone 12, iPad Pro și Air și iMac. Ne putem aștepta la design-uri similare, cu margini drepte și de la următoarele generații MacBook, care se zvonește că vor fi lansare în viitorul apropiat.

Apple Watch-urile clonate par să fie compatibile chiar și cu brățările Apple din silicon, iar design-ul din fotografii sugerează că accesoriile deja lansate, compatibile cu toate generațiile anterioare, de la primul Apple Watch până la Series 6, vor fi compatibile în continuare și cu Series 7, chiar dacă dimensiunile dispozitivelor vor crește de la 40, respectiv 44 mm la 41 și 45 mm, conform zvonurilor.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult