Déjà vu: un prototip Pixel Watch a fost găsit într-un restaurant, la fel ca prototipul iPhone 4 din 2010. FOTO

26.04.2022
Déjà vu: un prototip Pixel Watch a fost găsit într-un restaurant, la fel ca prototipul iPhone 4 din 2010. FOTO

Android Central a publicat primele imagini reale cu un Google Pixel Watch, mult așteptatul ceas cu Wear OS. Povestea acestui ceas este însă mai interesantă decât design-ul său, pe care îl putem vedea pentru prima dată în realitate, întrucât este aliniat exact la ceea ce am văzut anterior în leak-uri vechi de acum mai bine de un an. Se pare că, la fel ca în cazul iPhone 4, al cărui prototip a fost uitat într-un bar, și cel care testa Pixel Watch a făcut o greșeală similară: a lăsat ceasul într-un restaurant și nu s-a mai întors după el.

Primele imagini reale cu Google Pixel Watch

Ceasul pare să adopte un design extrem de curbat, cu ecran rotund, cu o coroană digitală pe laterale și o grosime destul de mare, având în vedere design-ul „finuț”. Acesta pare să fie mai degrabă un ceas „feminin”, similar cu ceea ce oferă Huawei sau Samsung în dimensiunile reduse de ceasuri inteligente. Din păcate, ceasul nu are baterie și nici nu poate fi încărcat, întrucât nu a fost pierdut alături de încărcătorul magnetic proprietar. Ce putem observa însă este faptul că, la fel ca Apple, Google pregătește o serie de brățări cu montură proprietară.

Publicația Android Central susține că a intrat în posesia ceasului după ce un cunoscut al redacției a găsit acest ceas în restaurantul în care lucra. Ceasul avea la momentul respectiv baterie, dar nu putea fi pornit, afișând doar logo-ul Google. Se presupune că ceasul a fost dezactivat din software de la distanță imediat ce a fost pierdut. Contactul care a găsit ceasul spune că a păstrat ceasul mai multe săptămâni, așteptând proprietarul să se întoarcă după el, însă acesta nu a mai venit. Pentru a-și proteja sursele, Android Central nu a oferit numele persoanei sau a restaurantului unde a fost găsit ceasul. Totuși, a fost menționat faptul că este vorba despre un restaurant din SUA.

google pixel watch apple watch samsung galaxy watch

Comparat cu un Apple Watch de 40, ceasul pare să fie echipat cu un ecran de dimensiuni mai mari, dar corpul său este mai compact decât cel al unui Galaxy Watch de 46mm.

Anunțul Pixel Watch este anunțat fie la Google I/O, care va avea loc peste câteva săptămâni, fie la toamnă, alături de seria de smartphone-uri Pixel 7. Puteți vedea întreaga galerie de fotografii pe site-ul Android Central.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult