Primele imagini cu Pixel 7 de la Google au ajuns pe internet. Se lansează abia la toamnă

24.02.2022
Primele imagini cu Pixel 7 de la Google au ajuns pe internet. Se lansează abia la toamnă

Imagini cu Google Pixel 6 au apărut pe internet încă din primăvara anului trecut, chiar dacă telefonul a ajuns pe piață abia în toamnă. Iarna nu s-a încheiat încă oficial, dar deja avem primele imagini neoficiale cu Google Pixel 7, bazate pe planurile oficiale ale Google. Tradițional, compania nu a reușit să păstreze secretele despre produsele sale nelansate, existând deja imagini cu telefonul pliabil al Google și ceasul său inteligent, încă din 2021, deși acestea sunt așteptate pe piață abia după jumătatea anului 2022.

Imagini neoficiale cu Google Pixel 7, publicate pe internet

Design-ul a ceea ce pare să fie noul smartphone Pixel 7 nu ne surprinde. Acesta păstrează liniile generale ale Pixel 6 de anul trecut, aducând mici modificări în doar câteva zone. Practic, Pixel 7 va fi doar un Pixel 6 puțin cosmetizat, așa cum se întâmplă și cu smartphone-urile altor companii, care aduc modificări semnificative doar o dată la câțiva ani.

În imagini apare doar varianta „mică”, Pixel 7 „standard”, cu ecran plat și doar două camere foto pe partea din spate. Spre diferență de camerele de pe Pixel 6, care sunt dispuse independent una de cealaltă, modelul 3D realizat de OnLeaks arată că cele două camere sunt integrate într-un singur modul. Blitz-ul este amplasat pe partea opusă a carcasei, tot pe bara neagră ieșită în relief.

Nu sunt așteptate upgrade-uri majore nici la interior. Telefoanele Pixel vor integra cel mai probabil un nou chipset Tensor produs de Samsung, cu îmbunătățiri generaționale obișnuite. Ecranele telefoanelor vor avea probabil diagonale de aceleași dimensiuni, în timp ce Google este o companie cunoscută pentru păstrarea unui hardware foto identic pentru mai multe generații.

Probabil că utilizatorii de telefoane Pixel așteaptă însă mai degrabă un software mai bine pus la punct pe Pixel 7 (și îmbunătățiri prin update-uri pe Pixel 6), întrucât mulți s-au plâns în ultimele luni de probleme la acest capitol. Recent, Google a confirmat că va repara problemele de conectivitate pe Wi-Fi de pe Pixel 6 printr-un update viitor.

sursa: OnLeaks

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult