Fitbit Charge 6 le permite utilizatorilor să folosească Google Maps și Google Wallet

13.10.2023
Fitbit Charge 6 le permite utilizatorilor să folosească Google Maps și Google Wallet

Noul fitness tracker lansat de Fitbit, Charge 6, a introdus o serie de caracteristici așteptate de public.

Dispozitivul le permite acum utilizatorilor să primească direcții prin Google Maps și să efectueze plăți fără contact prin intermediul Google Wallet, direct de pe încheietura mâinii.

O altă noutate remarcabilă este integrarea cu YouTube Music Premium. Aceasta încurajează utilizatorii să beneficieze de un trial gratuit de o lună. Nu este de mirare că această opțiune a fost introdusă, având în vedere că Google deține atât Fitbit, cât și YouTube, oferind astfel o experiență sinergică.

Pentru utilizatorii fideli Fitbit, schimbările în ecosistemul de aplicații sunt vizibile. Noua versiune a aplicației se axează pe integrarea Google, solicitându-le să migreze conturile Fitbit către Google. Procesul este descris de companie ca fiind simplu și direct, facilitând astfel trecerea datelor.

Mai deștept și mai estetic!

De asemenea, aplicația a fost îmbunătățită și din punct de vedere estetic, având acum o paletă de culori mai modernă și fonturi actualizate.

Aplicația a fost structurată pentru a ajuta utilizatorii să-și stabilească și să-și urmărească obiectivele de sănătate, având trei file principale: „Today”, „Coach” și „You”. Fiecare filă servește un scop diferit, de la stabilirea obiectivelor de sănătate până la vizualizarea videoclipurilor de antrenament și monitorizarea progresului personal.

În ceea ce privește hardware-ul, Charge 6 vine cu un ecran tactil luminos și un buton fizic pe lateral. Senzorii din spate permit măsurarea nivelului de oxigen din sânge (cunoscut sub numele de SpO2) și a temperaturii pielii. De asemenea, poate efectua o citire ECG pentru a detecta ritmuri cardiace neregulate și poate măsura nivelurile de stres prin scanarea activității electrodermale.

Fitbit Charge 6 se diferențiază în piața fitness tracker-elor, fiind nu numai atractiv din punct de vedere estetic, dar și accesibil. Cu capacitatea de a se sincroniza atât cu telefoane Android, cât și cu iPhone, Charge 6 este, cu siguranță, o variantă de top din lumea smartwatch-urilor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult