Fossil va lansa peste 300 modele smartwach şi ceasuri hibride, folosind platforma Android Wear şi componente analog

23.03.2017
Fossil va lansa peste 300 modele smartwach şi ceasuri hibride, folosind platforma Android Wear şi componente analog

Fossil Group, compania aflată în spatele mai multor branduri celebre ca Armani, DKNY, Diesel, Emporio Armani, Kate Spade, Michael Kors, Skagen şi Fossil, a anunţat lansarea a mai mult de 300 stiluri diferite de ceasuri hibride şi smartwatch folosind platforma Android Wear 2.0. Acestea vor purta semnătura a nu mai puţin de 14 branduri.

Modele smartwatch vor folosi o platformă hardware comună, incluzând chipseturi Qualcomm din seria Snapdragon Wear 2100 şi ecrane AMOLED. Printre produsele aşteptate în perioada următoare se numără şi Fossil Q Venture şi Q Explorist, descrise de companie drept cele mai subţiri modele smartwatch de până acum.

În paralel, vor fi lansate şi noi modele de ceasuri hibride, care integrează tehnologii specifice dispozitivelor smartwatch  au brăţări pentru fitness alături de componente analog, oferind funcţii cum ar fi alerte pentru notificările recepţionate pe telefonul mobil şi monitorizarea activităţilor. Spre deosebire de modele smartwach, ceasurile hibride vor avea un design exterior mai apropiat  ceasurilor tradiţionale şi autonomie crescută a bateriei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video