Google lansează Pixel Watch 2: Ce ar trebui să știți

16.10.2023
Google lansează Pixel Watch 2: Ce ar trebui să știți

Google a lansat noul Pixel Watch 2, abordând multe dintre criticile legate de prima generație a ceasului inteligent. Prețul de lansare este de 350 de dolari, dar ce primești pentru această sumă?

În primul rând, designul ceasului nu a suferit schimbări majore. Pixel Watch și succesorul său sunt considerate cele mai elegante smartwatch-uri de pe piață datorită designului lor din sticlă. În plus, utilizatorii au acum mai multe opțiuni de curele, deși prețurile acestora sunt destul de ridicate.

O schimbare notabilă a fost trecerea de la carcasa din oțel inoxidabil la una din aluminiu reciclat, făcând Pixel Watch 2 cu aproximativ 10% mai ușor. Cu toate acestea, există dorința de a avea mai multe opțiuni de materiale și dimensiuni pentru a se potrivi mai bine cu diferitele preferințe ale utilizatorilor, motiv pentru care Google oferă această variantă.

Din punct de vedere al durabilității, Pixel Watch 2 pare să fie la fel de rezistent ca predecesorul său. Un aspect mai puțin pozitiv este lipsa opțiunilor de service. Totuși, dacă ceasul se strică în perioada de garanție de un an, utilizatorii vor primi un alt ceas, conform producătorului.

Specificații tehnice Pixel Watch 2

În ceea ce privește performanța, noul Pixel Watch 2 este dotat cu procesorul Snapdragon W5 Gen 1 de la Qualcomm, care este mult mai rapid decât chip-ul Samsung din modelul anterior. Ceasul vine, de asemenea, cu Wear 4, cea mai recentă versiune a sistemului de operare mobil al Google pentru dispozitivele purtabile. Aceasta aduce suport pentru backup-uri și posibilitatea de a schimba telefoane fără a reseta ceasul.

Pixel Watch 2 vine și cu o serie de aplicații native, inclusiv Gmail și Google Calendar. Totuși, există anumite limitări, cum ar fi incapacitatea de a crea evenimente calendaristice direct din aplicație.

Pe partea de sănătate și wellness, Pixel Watch 2 urmărește somnul cu precizie, monitorizează pașii și chiar detectează evenimentele de stres prin senzorii săi. În cazul în care detectează stres, smartwatch-ul oferă sugestii pentru relaxare și centrare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult