Pixel Watch 2 primește listă detaliată cu specificații

07.08.2023
Pixel Watch 2 primește listă detaliată cu specificații

Venind în urma modelului de primă generație, nu prea reușit, Pixel Watch 2 ridică așteptări mari din partea fanilor care și-ar dori mai mult decât un design atrăgător și optimizări bine alese la partea de software.

Pixel Watch 2 este așteptat să semene destul de mult cu predecesorul său, mai ales la partea de design. Cert este că originalul Pixel Watch nu fost deloc rău la acest aspect, Google presând foarte mult pe recreerea designului folosit cu ceasuri de mână convenționale, chiar dacă asta ar putea intra în conflict cu nevoile unui gadget modern.

Zvonurile arată că modelul din a doua generație va avea un ecran OLED rotund de 1,2 inch și rezoluție 384 x 384 pixeli, la fel ca modelul anterior.

Cu toate acestea, se pare că ecranul va fi fabricat de Samsung Display, în loc de BOE așa cum a fost în trecut. Pentru a îmbunătăți și mai mult durata de viață a bateriei, Pixel Watch 2 are o baterie puțin mai mare, cu o capacitate de 306 mAh.

Însă elementul central ar putea fi procesorul Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1. Pixel Watch 2 ar urma să renunțe la soluția învechită Exynos 9110 în favoarea unui chipset Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 mai puternic și eficient. Potrivit zvonurilor de până acum, acesta va dispune de patru nuclee Arm Cortex-A53 la 1,7 GHz și un GPU Adreno 702 cu performanțe îmbunătățite.

Pixel Wath 2 ar urma să fie disponibil atât în variantă WiFi, dar și LTE. Dezvoltate sub numele de cod „Eos” și „Aurora”, cele două par că vor avea dimensiuni similare, însă cel din urmă va fi cu siguranță mai scump.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult