Mumkair S300 este o combinație de smartwatch și căști true wireless

23.04.2020
Mumkair S300 este o combinație de smartwatch și căști true wireless

Mumkair S300 este un nou proiect lansat pe Kickstarter, care combină un smartwatch cu o pereche de căști true wireless. Ceasul funcționează ca încărcător pentru căști.

Producătorul promite o autonomie de șapte zile a bateriei pentru smartwatch. Acesta dispune de tehnologie Bluetooth 5.0 și oferă o serie de funcții obișnuite la ceasurile inteligente: monitorizare a pulsului, activității, somnului, notificări și alarme.

Dispozitivul are rating IPX5 pentru rezistență la apă, ceea ce înseamnă că rezistă la ploi ușoare sau atunci când este stropit cu apă.

Ceasul are un ecran tactil color cu diagonala de 1,3 inchi.

Mumkair poate fi comandat la prețul de 45 de dolari, care este cu 39% mai mic decât cel de retail. Producătorul promite să livreze dispozitivul oriunde în lume, începând cu luna iunie.

Căștile dispun de chip Bluetooth 5.0, pot fi controlate prin atingere și oferă o autonomie de 3,5 ore dacă sunt folosite fără pauză.

Compania care produce dispozitivul este Shenzhen Langongshe Innovation Technology, apărută în urmă cu 15 ani. În acest moment, SLIT are peste 200 de angajați.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult