OnePlus Watch 2 se pregătește de lansare

02.11.2023
OnePlus Watch 2 se pregătește de lansare

Conform ultimelor rapoarte apărute în mediul online, se pare că lansarea smartwatch-ului OnePlus Watch 2 este pe cale să se întâmple în viitorul apropiat.

Noul smartwatch urmează să fie succesorul modelului OnePlus Watch, lansat în martie 2021, care a fost bine primit datorită display-ului său AMOLED de 1.39 inch, protejat de sticlă curbată 2.5D, și a autonomiei impresionante de până la 14 zile. Deși data lansării nu a fost încă oficializată, listarea pe site-ul BIS cu numărul de model OPWWE231 indică faptul că lansarea este iminentă. Totuși, producătorul nu a oferit o dată exactă de lansare.

Informații anterioare sugerau că OnePlus Watch 2 ar putea fi lansat în 2024, probabil alături de smartphone-ul OnePlus 12. Se așteaptă ca noul smartwatch să aducă o serie de îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său, inclusiv un display circular. Cu toate acestea, este de așteptat să ruleze pe o platformă RTOS personalizată, similară cu modelul anterior.

Ce a oferit OnePlus Watch

Smartwatch-ul inițial, OnePlus Watch, a fost lansat în România la un preț de 800 RON, disponibil în culorile Midnight Black și Moonlight Silver, precum și într-o ediție limitată Cobalt. Acesta a venit echipat cu o baterie de 405mAh compatibilă cu tehnologia de încărcare rapidă Warp Charge, și oferea multiple opțiuni de conectivitate, inclusiv Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, Galileo și Beidou.

Funcția de rezistență la apă și praf, caracterizată prin ratingul IP68 și 5ATM, a adăugat un plus de valoare OnePlus Watch, făcându-l un accesoriu fiabil pentru utilizatorii activi.

De asemenea, utilizatorii așteaptă și un telefon mai puternic pentru varianta One Plus 12, după ce varianta 11 a fost cu doar cu puțin mai rezistent decât predecesorul OnePlus 10. După eșecul avut cu OnePlus 10, telefon care s-a rupt de la mijloc în testul de îndoire publicat pe canalul YouTube JerryRigEverything, producătorul a pus ceva mai mult efort în rigidizarea carcasei One Plus 11. Însă din păcate, alegerile neinspirate pe partea designului exterior au dus aproape la același rezultat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult