Xiaomi dezvăluie Smart Band 8 Pro. Are design similar cu Apple Watch

12.08.2023
Xiaomi dezvăluie Smart Band 8 Pro. Are design similar cu Apple Watch

Xiaomi a prezentat Smart Band 8 Pro în câteva imagini pe contul său de Weibo. Odată cu dezvăluirea design-ului, care seamănă foarte mult cu cel de pe Apple Watch, am primit și primele detalii despre hardware-ul pe care îl va include, dar și despre preț.

Xiaomi Smart Band 8 Pro apare în primele imagini oficiale

Se pare că Smart Band 8 Pro nu mai este o simplă brățară de fitness, ci este un „smartwatch”, cu ecran AMOLED mare, de 1.74 inch. Acesta afișează rezoluție de 336 x 416 pixeli și este protejat de un geam plat, spre diferență de cel curbat de la Apple. Ecranul este cu doar puțin mai mic decât cel de pe modelele de la Apple din Seria 8, dar mai mare decât cel de anul trecut, de pe Band 7 Pro.

Watchface-urile pot fi personalizate cu imagini din albumul foto al utilizatorului. De asemenea, smartwatch-ul are suport pentru widget-uri, care pot fi afișate pe ecranul principal. Widget-urile disponibile vor include informații despre vreme, ritm cardiac, pași parcurși și media player.

Brățările originale par să fie de mai multe tipuri, atât din metal, cu zale, cât și din piele sau silicon. Cea de silicon pare foarte similară cu cea oferită de Apple în pachetul Sport standard. Curios, nu poate fi observat niciun buton fizic pe laterala dispozitivului, deci interacțiunea va fi realizată exclusiv prin ecranul tactil. De asemenea, pentru că nu pare să aibă port-uri pe laterale, încărcarea se va face fie wireless fi prin pini, pe un încărcător magnetic.

Smart Band 8 Pro va fi lansat în China pe 14 august, alături de smartphone-ul Mix Fold 3. Prețul de lansare nu a fost încă anunțat, dar se așteaptă să fie în jur de 120 dolari americani. Xiaomi nu a anunțat încă disponibilitatea globală a Smart Band 8 Pro, dar este probabil ca dispozitivul să fie lansat și în alte țări în viitorul apropiat.

sursa: Android Authority

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult