3 licente la pachet : Windows 7 pentru toată familia

03.07.2009
3 licente la pachet : Windows 7 pentru toată familia

Se pare că Microsoft a pus la cale un plan suficient de agresiv de promovare şi vânzare a lui Windows 7 pentru ca acesta să recupereze pierderile cauzate de Vista atât financiar, cât şi din punctul de vedere al imaginii. Ultima descoperire scoate la iveală un plan de licenţiere special ce va fi numit Family Pack.

Deşi Microsoft nu a vorbit până acum despre asta, referirile la acest aşa-numit Family Pack au fost descoperite în termenii de licenţiere ai sistemului de operare. Şocant dar adevărat, se pare că există cineva care chiar citeşte interminabilele EULA (end-user license agreements).

Prin Family Pack vor putea fi cumpărate trei licenţe la un preţ, probabil, promoţional. Practic, copia de Windows 7 cumpărată va putea fi instalată pe trei calculatoare. Mai rămâne doar să aflăm preţul pentru Family Pack şi condiţiile în care poate fi achiziţionat.

Dacă nu ai răbdare până la lansarea oficială din 22 octombrie, poţi descărca Windows 7 RC 1 de pe go4it.ro. Această versiune poate fi folosită gratuit şi 100% legal până în martie 2010.

Windows 7

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News