A apărut Firefox 8 – detalii şi download

A apărut Firefox 8 – detalii şi download

Despre Firefox 8 s-a vorbit încă din vara acestui an, acum însă, cu o zi înainte de lansarea oficială, Mozilla a pus pe FTP versiunea finală pentru download.

Începând cu Firefox 8, vom putea alege între ediţia clasică pe 32 biţi, compatibilă cu toate versiunile de Windows şi o ediţie pe 64 biţi, adaptată pentru a funcţiona mai eficient pe sisteme de operare Windows x64. Versiunea pe 64 biţi are totuşi şi unele dezavantaje, cum ar fi un consum mai mare de memorie RAM.

Firefox 8 oferă un spor de viteză de aproximativ 10% faţă de Firefox 7 şi îmbunătăţiri ce ţin de modul în care se instalează add on-urile. Acestea sunt lăsate inactive, iar utilizatorul este notificat cu privire la ele şi la activarea lor.

Browser-ul are, cel puţin teoretic, mai puţine bug-uri şi oferă un plus de stabilitate faţă de precedentele versiuni.

Utilizatorii fideli ai browser-ului Firefox sau cei care sunt interesaţi de noul Firefox 8 au mai jos un link de download. În orice caz, vă reamintim că trecerea la ultima versiune se face şi printr-un sistem automat de actualizări, acesta va intra însă în vigoare mai târziu, cel mai probabil după 8 noiembrie.

Firefox 8

Pentru a verifica ce versiune aveţi şi dacă sunt disponibile update-uri automate, mergeţi la secţiunea Help -> About din cadrul Firefox.

Descarcă Firefox 8 de pe www.go4it.ro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News