Cover screen-ul telefoanelor Oppo Find N2 Flip poate deveni mult mai folositor cu această modificare

14.03.2023
Cover screen-ul telefoanelor Oppo Find N2 Flip poate deveni mult mai folositor cu această modificare

Constrâns de designul compact, Oppo Find N2 Flip vine cu un ecran exterior prea mic pentru afișarea interfeței Android obișnuite, dar asta nu înseamnă că experiența nu poate fi îmbunătățită.

Cunoscut pentru CoverScreen OS, un dezvoltator de aplicații Android s-a specializat în modificări care vizează ecranul secundar al telefoanelor pliabile, autorul livrând deja o interfață îmbunătățită pentru utilizatorii Galaxy Z Flip, iar acum și pentru noul model Oppo Find N2 Flip.

Profitând de flexibilitatea platformei Google, care permite substituirea interfeței Android prin simpla instalare a unei aplicații din Play Store, dezvoltatorul CoverScreen OS a transformat mini-ecranul telefonului Oppo într-o versiune redusă a ecranului pliabil aflat la interior. Pe lângă acces la scurtăturile pentru aplicații, launcher-ul permite inclusiv rularea acestora pe ecranul exterior. Spre exemplu, poți reda clipuri YouTube sau naviga pe rețele de socializare, urmând ca la deplierea telefonului aplicația activă să apară pe ecranul principal. Funcționalitatea acoperă inclusiv windget-uri pentru Android, care pot fi aplicate direct pe Cover Screen.

Odată instalată, aplicația îți permite să navighezi interfața Android, să pornești si să interacționezi cu interfața aplicațiilor de pe telefon, ca și cum ai folosi ecranul principal. Desigur, pe ecranul cu diagonală 3.26 inch și rezoluție nativă 382×720 pixeli majoritatea aplicațiilor vor arăta o interfață înghesuită, experiența nefiind tocmai la nivelul unui telefon de top.

Aplicația CoverScreen OS este disponibilă de la Galaxy Z Flip 3 și până la Galaxy Z Flip 4, plus noul model Find N2 Flip.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult