ESET a lansat noi produse de securitate pentru acasă

26.10.2016
ESET a lansat noi produse de securitate pentru acasă

ESET anunţă disponibilitatea ESET Smart Security Premium, noua ofertă de soluţii de securitate pentru utilizatorii de acasă, create pe baza tehnologiei premiate NOD32. La acestea se adaugă produsul ESET Password Manager pentru o autentificare mai uşoară şi mai sigură, precum şi ESET Secure Data pentru o criptare uşor de implementat şi puternică.

 „Pe măsură ce ameninţările devin din ce în ce mai diverse, utilizatorii au nevoie de suite de securitate mai complexe cu funcţionalităţi bazate pe preferinţele individuale. Noul nostru portofoliu de produse reflectă pe deplin această tendinţă“, explică Richard Marko, CEO la ESET.

Ce este nou? 

  • Protecţia împotriva atacurilor bazate pe scripturi detectează atacurile bazate pe scripturi care încearcă să exploateze Windows PowerShell. De asemenea, detectează coduri maliţioase JavaScript, care pot ataca prin intermediul browser-ului; toate browserele importante sunt acceptate.
  • Protecţia reţelei de acasă permite utilizatorilor să testeze vulnerabilităţile routerelor de acasă, cum ar fi parolele slabe sau firmware-ul neactualizat şi le oferă acestora opţiuni pentru remediere. Această funcţionalitate asigură, de asemenea, o listă uşor de accesat a dispozitivelor conectate, pe care le clasifică în funcţie de tipul lor, afişând cine este conectat. Acest lucru ajută utilizatorii să vadă cât sunt de sigure reţelele lor de acasă.
  • Protecţia Camerei Web este o funcţionalitate ce controlează procesele şi aplicaţiile care accesează camerele web conectate şi afişează notificări în momentul în care aplicaţiile nedorite încearcă să apeleze camera.
  • ESET Password Manager utilizează criptarea de tip AES‑256 pentru a stoca şi completa în mod implicit toate parolele utilizatorului. Generează şi stochează, de asemenea, parole noi foarte puternice de fiecare dată când utilizatorul are nevoie.
  • ESET Secure Data protejează împotriva furtului de date în cazul pierderii unităţii USB sau a laptopului şi permite o colaborare şi un schimb de date sigure.

Desemnată singura soluţie de securitate cu protecţie completă dintre toate produsele din cadrul testului SE Labs’ Home Anti-Malware Protection, ESET a primit cel mai mare scor la testarea AV-Comparatives’ Performance Test, dintre toate produsele de securitate testate. De asemenea, ESET a fost declarat lider în protecţia spam, dominând în cadrul testelor VBSpam şi AV-Comparatives Anti-Spam.

Odată cu noua linie de produse, ESET subliniază necesitatea protejării confidenţialităţii în timpul operării calculatoarelor şi a laptopurilor. Funcţionalitatea ESET Webcam Protection, disponibilă cu ESET Smart Security Premium şi ESET Internet Security, restricţionează accesul neautorizat la camera web, astfel încât să fiţi permanent în siguranţă. Utilizatorii vor putea vedea şi bloca sau permite procesele şi aplicaţiile care solicită accesul la camera web şi vor avea posibilitatea, de asemenea, să închidă complet camera pentru ca procesele sistemului de operare să nu o poată accesa.

Alături de ESET Smart Security Premium, utilizatorii au la dispoziţie pentru prima dată şi ESET Internet Security. Popularul ESET NOD32 Antivirus 10 rămâne suita ideală pentru gameri, oferind  o protecţie sporită împotriva atacurilor bazate pe scripturi.

Portofoliul de produse ESET pentru utilizatorii de acasă include Protecţie Plăţi & Online Banking,  Anti-spyware, Anti-Phishing, Exploit Blocker, Firewall Personal şi Sistemul de Reputaţie a Fişierelor ESET LiveGrid

Noile straturi de securitate ale ESET Smart Security Premium îmbunătăţesc nivelul general al securităţii consumatorilor. Având drept scop principal asigurarea unei protecţii de top împotriva ameninţărilor malware, clienţii ESET pot proteja acum fişierele lor, parolele, camerele web şi chiar reţeaua de acasă, toate acestea cu o singură soluţie integrată”, afirmă Palo Luka, CTO la ESET.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult