Facebook elimină funcţia de chat de pe site-ul mobil

06.06.2016
Facebook elimină funcţia de chat de pe site-ul mobil
Facebook a început să elimine funcţia de chat de pe site-ul său mobil şi îi îndeamnă pe utilizatori să folosească aplicaţia Messenger. Mulţi utilizatori au început să primească mesaje atunci când apasă, pe site-ul mobil, butonul de chat din meniu: „Conversaţiile tale se mută în Facebook Messenger” sau „În curând vei putea să vezi mesajele tale doar în Messenger”. 
 
Citeşte şi: Facebook va scana 10.000 de mesaje pe secundă în 20 de limbi pentru a sorta mai bine secţiunile de comentarii
 
Trecerea spre aplicaţie se va face treptat pentru toţi utilizatorii. Se pare că deocamdată mesajele sunt afişate doar pentru utilizatorii de Android, dar este probabil doar o chestiune de timp până când vor apărea şi pe iOS. 
 
 
Facebook a eliminat funcţia de chat şi din aplicaţie sa mobilă. Aşa că era doar o chestiune de timp până când compania făcea acelaşi lucru şi în cazul site-ului mobil. 
 
Schimbarea este criticată de mulţi utilizatori, care preferă să folosească versiunea mobilă a site-ului Facebook ca alternativă la aplicaţia dedicată, care consumă multă baterie şi nu se mişcă foarte bine pe smartphone-urile mai vechi. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult