Facebook Messenger cu suport pentru mesagerie vocală

07.01.2013
Facebook Messenger cu suport pentru mesagerie vocală

Aplicaţia Facebook Messenger pentru dispozitive Android şi iOS a primit suport pentru trimiterea de mesaje vocale, la care putem apela atunci când nu dorim să folosim tastatura.

Facebook Messenger cu suport pentru mesagerie vocală

Disponibilă în magazinele App Store şi Google Play, noua versiune Facebook Messenger permite utilizatorilor să înregistreze mesaje scurte, momentan cu o lungime nu mai mare de 1 minut, pe care prietenii le pot asculta după ce accesează contul de Facebook. La fel ca şi în cazul aplicaţiilor Yahoo Messenger sau iMessage pentru telefoane Apple, funcţia de mesagerie presupune anunţarea mesajelor audio nou primite cu un ton de apel sau alt mijloc de notificare, fapt ce ar putea să nu fie pe placul acelor utilizatori care preferă folosirea exclusivă a mesajelor text.

Aparent, o parte dintre utilizatorii care au actualizat aplicaţia Facebook Messenger la versiunea cu sistem de mesagerie vocală au întâmpinat unele probleme legate de utilizarea noii facilităţi. Problema poate fi rezolvată dezinstalând complet aplicaţia Facebook Messenger, urmată de reinstalarea „pe curat” a noii versiuni.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult