Funcţii noi în ultima versiune Facebook pentru Android

14.03.2014
Funcţii noi în ultima versiune Facebook pentru Android

După actualizarea adusă platformei Instragram, Facebook a lansat şi o versiune nouă a aplicaţiei pentru Android, cu noi opţiuni pentru încărcarea de poze şi gestionarea albumelor.

Prezent de aproape un an în versiunea pentru desktop, suportul pentru inserarea de imagini în comentariile de pe Facebook a fost adăugat şi aplicaţiei pentru Android. Spre comparaţie, utilizatorii platformei Apple iOS au această opţiune de mai bine de 5 luni.

Aplicaţia Facebook pentru Android a ajuns la o nouă versiune

Actualizarea aduce şi câteva opţiuni noi pentru încărcarea, organizarea şi distribuirea pozelor pe Facebook. Spre exemplu, utilizatori de telefoane şi tablete cu Android pot acum să încarce mai multe poze simultan, alcătuind mai repede albume foto cu mai puţin efort. Suplimentar, este permisă editarea albumelor foto şi ştergerea lor din interfaţa aplicaţiei pentru Android.

Lisat facilităţilor nou introduse continuă cu opţiunea Untag, la care apelăm când dorim să înlăturăm din colecţia proprie imagini adăugate de alţii şi etichetate cu numele nostru.

Aparent, o parte din cei care instalează noua versiune Facebook pentru Android primesc şi o versiune de interfaţă revizuită, cu aspect ceva mai plat. Din păcate această modificare pare să fie aplicată selectiv doar unora dintre utilizatori, în timp ce alţii se aleg tot cu vechea interfaţă Facebook.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult