Google are o mare problemă pe care trebuie să o rezolve cât mai repede [INFOGRAFIC]

03.05.2016
Google are o mare problemă pe care trebuie să o rezolve cât mai repede [INFOGRAFIC]
Google este una dintre cele mai de succes companii din sectorul tehnologic, dar în acest moment se confruntă cu o problemă pe care trebuie să o rezolve cât mai repede. 
 
Compania nu are o aplicaţie de mesagerie instantă populară. Hangouts nu a prins la utilizatori în ciuda eforturilor Google de a o promova. 
 
Citeşte şi: Se pare că WhatsApp lucrează la aplicaţii native pentru Windows şi Mac OS
 
Gigantul american încearcă se rezolve această problemă şi ia în calcul o achiziţie. Potrivit unor surse ale companiei media ruseşti RBC, directorul executiv al Google, Sundar Pichai, s-a întâlnit anul trecut cu Pavel Durov, co-fondatorul aplicaţiei Telegram, pentru a discuta o posibilă achiziţie. Se pare că Google a fost dispusă să plătească 1 miliard de dolari pe aplicaţie. Durov a dezminţit aceste zvonuri şi nu se ştie dacă în acest moment se mai poartă negocieri. 
 
Telegram nu este în topul celor mai mari cinci aplicaţii din lume, dar înregistrează o creştere foarte rapidă. În februarie anul acesta, Telegram raporta 100 milioane de utilizatori activi, după o creştere de 60% în ultimele nouă luni.
 
În acest moment, cele mai mari cinci aplicaţii de mesagerie instantă din lume sunt: WhatsApp, Messenger, WeChat, Viber şi Line. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult