Google Earth – partea haioasă

04.07.2008
Google Earth - partea haioasă

Google Earth poate fi şi amuzant, nu doar un instrument practic şi util în certe situaţii. Este adevărat că îl poţi folosi pentru a vedea cum arată oraşul tău din satelit sau pe post de ghid auto, eventual. Însă la fel de uşor poate fi un mijloc de cultivare şi amuzament în acelaşi timp.

Exact de partea cu amuzamentul o să mă ocup în acest articol. Vei vedea în cele ce urmează câteva din cele mai interesante locaţii pe care le poţi găsi cu ajutorul lui Google Earth. Unele sunt amuzante, altele doar misterioase.

Badlands Guardian

Dacă noi avem Sfinxul nostru, ei (canadienii) au paznicul loc, în persoana gardianului din Badlans. Seamănă cu cineva cunoscut, persoană publică. Dar încă nu-mi dau seama cu cine.

Badlands Guardian

Lacul în formă de om

Sud americanii se pot lăuda cu un lac în formă de om. Nu ştiu care e povestea lui, dar pare să fie în ipostază "mâinile sus" în timpul unei luări de ostatici la o bancă. Are chiar şi urechi.

Lacul în formă de om

Marele iepure roz

Acesta chiar e un mister. Cine şi de ce o fi aruncat în plin câmp un iepure roz? Şi după cum a fost aruncat cineva chiar ura iepurii. Să fi fost Daffy Duck?

Marele iepure roz

Labirintul Oprah

Grandomania poate îmbrăca multe forme. Aceasta este una dintre ele. Cineva, poate chiar celebra vedetă de televiziune, a realizat un labirint care o simbolizează peOprah. Oare ce urmează după asta? Labirintul Andreea Marin la Iaşi?

Labirintul Oprah

Maşina parcată pe un perete vertical

Oare cum o fi ajuns acea maşină pe peretele vertical al blocului? E posibil să fie doar un desen. Dacă este aşa, cel care l-a realizat este foarte talentat. Dacă nu este aşa, atunci trebuie să luăm legătura cu agentul Mulder.

Spiderman si-a parcat masina

Coca Cola în deşert

Nu sunt un fan al celebrei băuturi americane şi nici nu vreau să-i fac reclamă. Dar nu pot să nu mă întreb cum a ajuns sigla companiei respective în plin deşert, în America de Sud.

Coca Cola în deşert

Avion în parcare

Alt mister. Întrebarea nu e cum, ci de ce au plasat bombardierul în parcare. Nu mai aveau loc în hangar sau era parcare fără plată. Ori pilotul a vrut să-şi impresioneze iubita şi a condus-o acasă cu avionul din dotare?

Avion în parcare

Acestea sunt câteva din locaţiile "misterioaso-amuzante" pe care Google Earth le scoate la iveală. Cu siguranţă mai sunt şi altele care aşteaptă să fie descoperite. Poate într-un articol viitor vom lua în vizor partea amuzantă din GoogleMaps Street View. Şi acolo sunt foarte multe ipostaze de acest gen.

 
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News