Here Maps primeşte monitorizare în timp real a traficului pentru România

Here Maps primeşte monitorizare în timp real a traficului pentru România

Intenţia companiei Nokia de a vinde serviciul Here Maps nu este niciun secret, însă acest lucru nu înseamnă că acesta stagnează. Compania tocmai a dezvăluit că a adăugat funcţii noi în aplicaţiile pentru mobile, precum monitorizarea traficului în timp real în mai multe ţări. Printre acestea se numără şi România, cât şi ţara noastră vecină Bulgaria.

Aceste două ţări, alături de Bahrain, Kuveit Oman şi Qatar sunt adăugate la potrofoliul Here Maps, aducând numărul total de state pentru care traficul în timp real este monitorizat la 50. Informaţiile oferite de serviciul Nokia oferă inclusiv detalii despre benzile care îşi pot schimba sensul în funcţie de timpul zilei şi modul în care traficul se mişcă pe ruta utilizatorului.

De asemenea, există acum o serie de avertismente întegrate în Here Maps. În cazul în care utilizatorul se îndreaptă către un ambuteiaj, acesta va fi notificat înainte de a ajunge în zona respectivă, putând astfel evita aglomeraţia din anumite zone.

Here Maps este disponibil pe Android, iOS şi Windows Phone în magazinele de aplicaţii oficiale şi este complet gratuit. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult